vi köper hus

Allt du lever som en passagerare i många år och brukade spendera mesta tiden i drömmer om att köpa ett hus i ett bra läge med massor av både grönska och naturlig atmosfär. Men dina otillräckliga ekonomiska resurser har hållit ditt drömhus ifrån dig alltid. En första gången köpare inteckning kan hjälpa dig att förverkliga din dröm och göra ditt drömhem din egen. Som namnet antyder, är första gången hem köpare inteckning endast avsedd för personer som har en idé om att köpa sitt hem för första gången. Köpare är obligatoriska för att betala en del av kostnaden som handpenning oftast i intervallet 15 till 20 procent och resten betalas av långivaren. För att göra de återbetalningar enklare och regelbunden, bör längre återbetalningstid föra månatlig avbetalning uppgår till en lägre sida. Och för varje gång ditt eget kapital eller ägande i hemmet kommer att få ökat med återbetalningarna.

Hem hypotekslån behöver mycket tankar och åtaganden för en lång tid och även erbjuda råd för människor att göra sin hemläxa ordentligt. De måste också bedöma deras finansiella styrka klokt och gå för ett lån belopp som är praktiskt och prisvärt att betala. Att köpa ett hem på inteckning är inte en lätt uppgift på grund av att det handlar om en lång finansiellt åtagande och en enorm belopp som ska återbetalas. Eftersom återbetalningstiden är mycket långsträckt, kan en något hög ränta kostar tungt till köparen. Internet är ett effektivt verktyg för informationsmöte eftersom du får tillträde till mer information på kortare tid. Man kan enkelt logga in på webbplatserna för ett flertal finansbolag genom anbudsförfarande inteckningar och kan även samla in obligatoriska uppgifter.

Börja med att betala av din skuld

Många människor skulle genomgå misstag att fokusera på att spara pengar, liksom att betala för saker med kreditkort och andra former av kredit. Men den bästa metoden som bör användas är att använda dina pengar för att eliminera ditt kreditkort och andra hög ränta skuld, även om du måste lägga mindre ner på ditt hem. Kreditkort skuld är den dyraste formen av skuld du står inför och de begränsar din förmåga att spara pengar. Den genomsnittliga räntan på ett kreditkort är cirka 13%, mycket högre än en 6% 30-års fast ränta inteckning och långivaren kommer inte överens med din månatliga skuld betalningar att överstiga 40% av din bruttoinkomst.

Vad har du råd?

De flesta långivare vill för dina boende kostnader som tar i inteckning betalning, skatter samt försäkringar för återstår enligt 28% av din bruttoinkomst. Också bestämma hur mycket pengar du har för en handpenning, med tanke på att du kommer att få betala för avslutande kostnader. De avslutande kostnader kan också lägga till upp till 5% av ditt nya hem totala värde. Du bör spara lite extra för akuta reparationer när du flyttar in i hemmet.

Olika typer av lån

Nu vet du hur mycket du har råd, är du redo att börja shoppa runt efter rätt lån. Om du har ett fast jobb och bra kredit, kan du ha möjlighet att lägga ner så lite som 3%. Priser varierar stort och låg handpenning bolån som har en ränta på minst en halv procentenhet högre än en konservativ lån. Ju mer pengar du kan hitta för en handpenning, desto fler alternativ har du. Om du lägger 5% ner, kan du få kvalificerad med en mindre lön än de som satte 3% ner. Privata långivare har kommit med otaliga program som han valdes för första gången hem köpare.

Åka snålskjuts ditt lån är vanligen ökar. Denna typ av lån är ofta kallad en 80-10-10 helt. Du placerar helt enkelt 10% av bostadens värde ner. Ta sedan ut din primära inteckning, normalt som en 30-årig fast ränta, för 80% av bostadens värde. Slutligen tar ut det bestående 10% som en 15-årig fast ränta topplån, vid en mindre gynnsam ränta. När du sammanfogar de två lån betalningar kan du enkelt nå din totala inteckning betalning. Processen är lite mer komplicerat och dyrare än en traditionell inteckning och har högre avslutande kostnader.

handpenning hjälp

HUD anslår pengar till varje stat för distribution till låga och måttliga inkomster familjer för bostadsbidrag om du fortfarande inte kan hitta ett sätt att komma upp med en handpenning och större delen av finansieringen används mot ner program betalning hjälp. Många unga bostadsköpare kan få kvalificerad för ett bidrag eller ett lån på 3-5% av försäljningspriset för handpenning och avslutande kostnader och du kan tjäna mer än 80% av de regioner medianinkomsten. No-vinstandelslån är av hög kostnad, hög risk hem kapital lån som inte är tillrådligt.