Varför plåttak är den nya kungen av takmaterial

Plåttak har blivit den snabbast växande takmaterial i Nordamerika på grund av flera unika och distinkta fördelar den har över traditionell asfalt singel och kakel takläggning. 10 viktiga fördelar plåttak har över andra tak alternativ inkluderar:

asthetics
Plåttak har den mest estetiska variation av alla takmaterial och kan komma i nästan vilken färg och stämplas i en mängd olika former och mönster såsom ceder skakar, bältros kakel och andra traditionella stilar.

50 års garanti
Många plåttak tillverkarna tillhandahåller ett 50 år eller livstids garanti på sina produkter. Plåttak har livslängder på 2 – 3 gånger längre än traditionella asfalt tak och är praktiskt taget oförstörbara. En längre livslängd kan faktiskt spara pengar över att behöva ersätta en asfalterad tak 2 eller 3 gånger under samma tidsperiod.

windstorm skydd
Många plåttak tål garanterat vindar på 120 miles per timme, och är en perfekt takläggning lösning för kustområden och andra områden som är känsliga för stormar och orkaner. Nästan 80% av alla installationer plåttak är husägare som har att ersätta en skadad tak och uppgraderar till en starkare taksystem.

hagelstorm skydd
Plåttak är också mycket tålig mot hagelstormar och andra allvarliga former av vädret. Många plåttak tillverkare har förtjänat klass-4 hagel-resistiva betyg vilket är det högsta hagelstorm rating ett tak produkt kan ta emot.

energieffektiva
Plåttak är energieffektiva eftersom de flesta är belagda med speciella reflekterande färger som minskar temperaturen i taket.

kyler ditt hus i sommar
Dessutom har de flesta plåttak installationer har en luftkanal under dem som låter naturlig ventilation för att ytterligare avleda värme och förhindra direkt strålning av värmen i huset strukturen.

fri skattelättnad
Många plåttak produkter kommer att kvalificera sig för en $ 500 energiskatt kredit som du kan hämta med IRS.

jord vänlig
Aluminium plåttak är ofta tillverkade av återvunna aluminiumburkar och anses vara en återvunnen produkt och kan hjälpa till att minska vår påverkan på jordens naturresurser.

lätta
Plåttak är ett av de lättaste takmaterial som finns på marknaden och oftast inte kräver tak stag och bjälke förstärkning som tegel och betong tak. I jordbävningsområden sova under ett ljusare taksystem kan ge dig större sinnesfrid.

maintenence fri
Plåttak är praktiskt taget underhållsfri. Det finns egentligen inget du måste göra för att behålla detta tak.

brand resistiv
Plåttak anses vara ett brandsäkert material och kan bidra till att minska risken för bränder sprider när brinnande glöd landa på tak ytan. Flera hem försäkringsbolag ger en premie rabatt för villaägare som har en klass-4 rated plåttak eftersom det minskar risken för brand, vind och hagel skador.

[- ARTIKEL brukspolitikDeutsch – Du har rätt att fritt kopiera och använda denna artikel på din webbplats, RSS, eller e-zine endast om artikeln texten inte ändras eller ändras på något sätt och hyperlänkar inne artikeln är aktiva och arbeta. Webbplatser hittades bryter mot denna nytryck villkoret kommer att bli föremål för rättsliga åtgärder för upphovsrättsintrång. När du använder den här artikeln kan du ta bort detta juridiska meddelande -]