Varför är en kvadrant duschvägg bästa valet för mitt badrum

kvadrant dusch dörrar: Guiden

Quadrant Duschväggar (eller Quad duschdörrar) är en av de mest populära duschväggar på marknaden. Det finns ett antal skäl till varför människor väljer att installera en kvadrant dusch, och en av de mest populära är att spara utrymme i badrummet. Quadrant duschväggar är skickligt utformad för att minimera erforderlig badrum utrymme och ger maximal duscha område. Quadrant duschväggar finns i en mängd storlekar, oftast inklusive 800mm, 900mm och 1000mm (med olika konfigurationer duschkabinen.

En annan anledning till deras popularitet är den kvadranten höljets kurvig, minimalistisk design. Quadrant dusch dörrar är en modern, unik, slående tillägg till badrummet. Den aluminium dusch dörrkarmar är allmänt tillgängliga i vitt, silver och krom, och sömlöst kompletterar de flesta systemen badrum färg. Glasdörrarna har också olika alternativ: klar, mönstrat eller frostat, beroende på din design eller praktiska krav.

Tre stora brittiska leverantörer av kvadranten duschväggar i Storbritannien är Manhattan Duschar, April Dörrar dusch och London Water Closet Company (LWCC) som erbjuder olika typer och storlekar av dusch dörrar. Dessa distributörer “produkter kan hittas i lokala badrum butiker över hela Storbritannien eller butiker badrum på nätet.

populära kvadranten duschväggar på marknaden:

Den “Uno” av Manhattan är en enda dörr kvadrant duschvägg, som mäter 800 x 800 eller 900 x 900, och kräver sin egen skräddarsydda fack. Den kvadrant dusch dörren har en höger eller vänster hand alternativ som kan anpassas till utformningen av badrummet. Den Uno levereras med ett ‘klick n ren “, som består av front-drivna botten guider, vilket möjliggör enklare montering, underhåll och rengöring. En annan fördel med Uno är dess smidigt skjutdörr, i motsats till en “pull-out” stil dörr, sparar besväret med irriterande vattendroppar vid in och ut ur duschen.

Uno syster produkt är Manhattans Duo “, finns i olika storlekar men mest populära är 1200mm x 900mm. Som namnet antyder, har Duo två lättrullande skjutdörrar som möts i mitten, och ett urval av vänster eller höger sida konfiguration. Denna produkt, som Uno har en klick n ren systemet och alla Manhattans produkter Alla Manhattan Quadrant Duschområde produkter inkluderar en garanti kombination livstid om den köps med en Manhattan Duralite ® duschkar.

April Duschdörrar kollektionen har också en rad produkter, inklusive Identiti (standard / mellanregister) och Prestige (premium intervall). En populär April Quadrant Duschområde är Identiti ² Bow Fronted Quadrant Dusch 900x900mm, som har dolda infästningar och snabbfästen dörrar för säkerheten. The Bow Front Quadrant Dusch är också våtrum kompatibel. Även i Identiti serien är en fristående Identiti ² U-formad Quadrant Duschområde (även känd som D-formad eller U-formad Quadrant Duschområde). Denna enhet kräver en liten mängd väggyta och en dedikerad dusch fack.

LWCC erbjuder sina bästsäljande Dusch budget Quadrant, finns i krom finish. Den LWCC Quadrant Duschområde har en snygg enkel design med jämn gång dörrar som glider åt båda hållen. Det har klart glas och passar elegant i nästan alla badrum stil. Den kvalitet och pris gör detta till en av de mest konkurrenskraftiga Quadrant Dusch köper på marknaden.

kvadranten duschkar

Det finns två huvudtyper av brickor för att passa Quadrant Enclosure: slimline och standard. Den minimalistiska slimline är i allmänhet mellan 40-45mm hög och standard brickan är ca 100-110mm i höjd och består av en sten harts mix.