vanor sängen insekt

Som någon som är ute efter att avsluta vägglöss, är det viktigt att inse vad dessa varelser gillar att göra. De vanor vägglöss kan möjligen förvåna dig även om du faktiskt inte gillar dem.

Sängen insekt är inte en varelse någon av oss verkligen vill komma att förstå, men att förstå mer om dem kommer att hjälpa dig att släcka dem.

äta

Sängen bugg gillar att äta på natten. Han är en nattlig blod feeder. Han gillar att hitta sin värd när det sover och därmed ligger still. Detta innebär mindre av en fara för hans välbefinnande, naturligtvis.

De är väldigt snabbrörliga djur och kan utan problem få ur vägen om det behövs.

De kommer att använda sin mycket vassa, spetsiga näbben för att bryta huden hos värden. Genom piercing det, öppnar de upp tillräckligt för att sätta in en vätska i den. Detta saliv vätska är vad tillåter dem att dra blod från sin värd. Det är vad som kallas en antikoagulant som kommer att stoppa värdens blodet levrar och stänga upp den genomborrade området för snabbt.

En vuxen bed bug kommer att ta upp till femton minuter att mata från att en Pierce. De flesta vuxna kommer att fyllas inom tio minuter men kan äta upp till femton.

De nymfer, eller barn, kommer att börja mata när de kläcks och kan hitta mat eller en värd. När de gör det, kan den mata endast så små som tre och fyra minuter. När de växer, kommer de att mata längre tills de når sin vuxen storlek.
Sängen insekt behöver inte äta så ofta. Det kan gå flera månader utan att förbruka någon mat. Men kommer det att börjar vanligtvis att söka värden igen efter fem dagar för en annan utfodring. Sängen bugg kommer att jaga för sin värd igen när han är hungrig eftersom det kommer att ta honom så lång tid att smälta blodmjöl han har precis förbrukat.

vad de tycker

Bryr ni vad vägglöss verkligen gillar? De flesta av oss skulle säga nej, men vi bör ändå ta en titt på detta ämne för en bättre förståelse av dessa små varelser.

Först ut, tycker de det mörka och föredrar att inte komma ut om det är mörkt. De är varelser som gillar att gömma sig och hålla utom synhåll.

För att dölja, kommer de att finna små springor och sprickor för att gömma sig i. Det kanske kan vara platser som tyg eller trä, men varje plats kommer att göra så länge de är dolda.

Vanligen kommer sängen insekt resa inte alltför långt från sin värd, eftersom den vill bo nära sin källa av mat. Men, de kan och gör företaget bort om de väljer alltså att göra så. Även om de är små, kan de reser hela bostad, om de ville göra så.

Ändå är det mest vanligt att hitta dem nära deras värds säng eller i den lilla närheten av där de förstår att de kan hitta sin värd.

Den vanligaste platsen för dem är i veck i en madrass.

söka efter vägglöss

När du väljer att gå på en sökning vägglöss, kommer du vill prova att söka dem på natten. Detta är den vanligaste tiden att de kommer att komma ut för att leta efter sin värd. Kom ihåg att de inte matar varje dag innebär att du sannolikt inte kommer att se dem alla på när.

Ändå kan du göra lite söka efter dem under dagen, det är bara svårare att hitta dem på detta sätt.

udda utbildning om sängen insekten att veta

• Vägglöss lockas till den koldioxid som människan lägger ut när de andas. De är också lockas till värme som en person tillhandahåller.

• Om du är biten av en säng insekt, är du sannolikt inte att känna något för åtminstone ett antal timmar. Det kommer att ta lång tid för huden att reagera på de produkter som sängen insekten kommer att injicera in i dig.

• Vissa forskare tror att vägglöss kan gå så länge som 18 månader utan att äta något blod alls. Även om detta är inte vanligt, är det tänkt att vara möjlig.

• I sin livstid, är den kvinnliga bed bug sannolikt att lägga omkring 500 ägg. Det är bara om hon bär bara fem ägg per dag.

• Vid återgivning, är striden om. De manliga vägglöss kommer faktiskt spetsa de konkurrerande hanar. Genom att göra därför kommer han inseminate den andra hane. Sedan, när den andra manliga försöker inseminera honan kommer han inseminera verkligen honan med den andra mannens sekret istället.

• Även vägglöss inte gillar att vara utomhus, kan de vara. De kan till och med klättra upp i trä och andra material för att invadera ett annat hus. Detta är vanligt i lägenheter och lägenhetskomplex.

• Du kan visa en säng insekt fångad inuti väver på en vävd skjorta eller ett par byxor. De kommer att visas som mörka fläckar där och ofta missas av tittarna.