vanliga frågor om den magnetiska generator

Det har varit en hel del kontroverser över frågan om bästa alternativ energikälla som vår nästa grön energilösning, det har också varit många frågor om Magniworks generatorn. Jag har svarat på några av de vanligaste frågorna till min kännedom.

Vad är en magnetisk generator? Konceptet är faktiskt ganska enkelt, en magnetisk generator utnyttjar en roterande skiva och en ramaggregat som har magneter monterade på dem med motsatta polariteter. du har en massa magneter på en turbin och de producerar mer energi än det tar att vända det. vilket innebär när den startas Detta alternativ energi generator producerar fri el på obestämd tid.

Hur fungerar en magnetisk generator arbete? Som förklaras av John C Bedini (vetenskapsman) motorn fungerar på följande sätt, en yttre rotorn roteras av en mässing axel vid 5610 RPM, vilket bringar lindningsmontaget att passera mellan permanentmagneter. När denna yttre rotorn roterar, är en andra inre rötor roteras motstående den första rotorn. Denna åtgärd orsakar då den yttre rotorn att fortsätta att rotera vid 5600 varv per minut med den inre rotorn fortsätter också att rotera med 2200 varv per minut. Magnetisk flödande energi avlägsnas sedan vid sex orter energi borttagning som enheten roterar 24 timmar per dag i en takt som överstiger motsvarigheten av en hästkraft vanlig elektrisk generator. Drivkraften som faktiskt roterar dessa rotorer är ett perfekt harmoni locka polariteter som skapar en frisläppningstid orsakas av interaktionen av båda rotorerna

Vilka är fördelarna med att ha en magniwork generator för hemmet? Det låter för bra för att vara sant, är det magnetiska generatorn miljövänlig och inte producerar några skadliga biprodukter. Allt du behöver göra är att starta det och det kommer att producera el på obestämd tid, kan du bygga upp den för att passa dina personliga behov. Du kan antingen minska din elräkning eller eliminera den för alltid.

Finns det bevis för att Magniworks generatorer verkligen fungera? Det finns hundratusentals framgångsrika Magniworks generatorer användare och dessa siffror ökar mycket snabbt, eftersom fler människor reda på att det är den bästa källan till elektricitet och att de verkligen fungerar.

Varför är inte alla med detta alternativ energikälla? Jag tror att för ett par anledningar, är något som människor vet bara inte om det magnetiska generator. Jag tror också att en del människor är skeptiska, jag menar med en fri energi generator verkar för bra för att vara sant. Men det kommer att förändras när ordet kommer ut.

Hur kommer det sig att jag inte har hört talas om denna gröna energilösning? Det verkar som de storföretag har varit mycket framgångsrika i att undertrycka idén om en evighetsmaskin generator skapar fri el. Ju fler människor som hittar ut och använda dessa magnetiska energi generatorer den mindre kontroll att de stora företagen har över oss. Och det kommer att minska de enorma vinster som de gör.

Vad betyder evighetsmaskin och hur kan det skapa gratis el? Ordboken beskriver det är en maskin som producerar mer arbete eller energi än de förbrukar, som arbetar på obestämd tid. Du kommer att höra folk säga att det inte finns något sådant som evighetsmaskin, vilket är sant eftersom så småningom en del av dessa delar kommer att slitas ut och måste bytas ut.

Hur mycket kostar det att köpa denna gröna energi generator? Du kan faktiskt köpa en magnetisk generator, kan du köpa digitala planer på hur man bygger en magnetisk generator som är under $ 100 dollar, och då måste man få egna delar som du kan få från en elektronikaffär som Radio Shack och din lokala järnaffär. Jag har hört att du kan få allt du behöver för en komplett installation för runt $ 300 dollar

Är dessa magnetiska generatorer verkligen den bästa källan till elektricitet? Du måste fråga dig själv, vill jag fri el och inte påverka miljön? Nyligen fler och fler människor försöker hitta en alternativ energikälla som är miljövänlig och billig, det verkar som det Magniworks generatorn hjälper till med båda dessa orsaker.

Varför behöver jag bygga en magnetisk generator? Vid denna tid finns det ingen plats att du kan köpa dessa magnetiska energi generatorer. Jag har fått veta på grund av hämning av de stora företagen att de endast får sälja dessa kit för bostadsändamål och är inte tänkt att användas för kommersiellt bruk. Om du har några fler frågor om Magniworks generatorn kommit till min hemsida och jag hoppas att jag kan besvara dem.