välja stora ljus biljardbord

När du letar efter belysning för ditt biljardbord, bör du överväga tre primära saker: för det första, det praktiska i ljuset, andra, kvalitet, ljusstyrka och riktning på ljuset och för det tredje, hur bra det ser ut i din pool rum.

Den praktiska lampor biljardbord omfattar flera olika saker också. Du behöver tänka på hur stort ditt rum är och hur högt taket är. Dina biljardbord lampor kommer inte göra dig något bra alls om de är i vägen för att leka. Med ett mycket lågt tak, du nästan säkert inte kommer att kunna välja en av de coola Tiffany-stil hängande blyinfattade lampor eftersom du inte kommer att kunna spela ordentligt. Dina biljardbord ljus ska aldrig komma i vägen för din pool cue heller.

Om du har ett lågt tak, överväga att gå med spår belysning eller infälld belysning istället för traditionella lampor biljardbord. Det ser inte så coolt, men det kommer inte heller att komma i din väg när du spelar, och det är det viktiga.

Den näst viktigaste att tänka på belysning biljardbord är kvaliteten på ljuset och dess riktning. För ett biljardbord, bör lampor pool på bordsytan för att markera ditt spelområde, och de bör vara tillräckligt ljust för att enkelt se spelet, men inte så ljust som att störa atmosfären som ska regera över ett bra spel av pool .

Det är därför biljardbord lampor som hänger från taket är mycket populära, du kan använda mycket ljusa lampor, men ändå, med riktad belysning traditionella biljardbord ljusa nyanser ger dig, ha en trevlig dunkla atmosfären i resten av rummet. Aldrig välja genomskinliga eller transparenta nyanser för dina lampor biljardbord, utan pinne med metall nyanser, ogenomskinliga nyanser glas eller Tiffany-stil färgade nyanser glas.

Slutligen, vill du bara den rätta atmosfären i din pool rummet, och din biljardbord belysning har en hel del att göra med detta. Mörkgröna nyanser, Tiffany stil målat glas, och om du kan hitta dem, öl-reklam nyanser är några av de bästa belysning biljardbord mönster du kan välja för stor atmosfär. Men det beror egentligen på vad du försöker uppnå med din design.

För den traditionella “rök fyllde rummet” atmosfär, även om du inte röker, genomskinlig grön glas nyanser för dina lampor biljardbord är ett utmärkt val. Ljuset poolerna snyggt på bordet, och färgen på nyanser ser till att din totala belysningen förblir dunkel och avslappnade känslan. För en mer elegant atmosfär, glasmålning nyanser är ett bra val. Biljardbord lampor toppad med en glasmålning skugga skicka en flerfärgad mjukt sken under hela ditt biljardbord rum, vilket ger en mer feminin känsla men inte så feminin att killar inte kan njuta av dem också. Denna mjuka, avslappnade känslan är därför många öl företag väljer att göra sina anpassade pool nyanser bord belysning i ett målat glas stil.

Ett annat val du måste göra är om du vill ha en rad med två, tre eller fyra lampor för din biljardbord belysning, eller ett enda stort ljus för centrum. Flera lampor ger en något mer diffust, mjukt ljus i området, samtidigt som ett enda stort ljus ger en något hårdare, men vassare, ljus, mer benägna att fokusera på bordet och spelet själva. Flera lampor eliminerar också en hel del av skuggning problem som du kan ha på din biljardbord själv, vilket gör det lättare att se närmare uppgifter om tabellerna.

Oavsett vad biljardbord belysning alternativ du väljer, är det viktigast att du är nöjd med slutresultatet. Överväg dina val noga innan du installerar någonting.