vakuum + kvast = haj VX3 den all-purpose golv renare

För de flesta människor, kan hitta tid att städa ditt hem vara lite skrämmande. Mer och mer för varje år, har tiden blivit en dyrbar handelsvara. Men när det är dags för hushållsarbete ska fyllas, är det viktigt att du har möjlighet att få så mycket gjort så snabbt och effektivt som möjligt. Även om det finns tusentals produkter som finns för att hjälpa dig att behålla ditt hem och / eller kontor, har några varit så innovativa Shark VX3, ett allrengöringsmedel golv renare.

The Shark VX3 är utformad för att ta delar av en dammsugare och aspekter av en kvast för att göra upp ett komplett rengöringssystem. För att vara mer specifik, kombinerar Shark VX3 sugkraft en dammsugare med rörlighet en kvast. Så, har du möjlighet att komma in i hörnen och sprickor som de flesta dammsugare missar. Eftersom du kan städa rum till rum utan att behöva byta maskiner, kan all denna rengöring ske utan att trötta ut dig.

Shark VX3: kvasten

En av de bästa funktionerna i Shark VX3 är att det, AOS sladdlös. Utan en sladd, är Shark VX3 lätt att transportera på övervåningen och från rum till rum. Lyckligtvis kan batteriet upprätthålla en hälsosam laddning. En annan kvast inspirerad fördel skulle vara Shark VX3, aos lätt. För att ge dig en bättre idé, är Shark VX3 under 5 pounds. Denna funktion gör Shark VX3 lättkörd. Tunga dammsugare kan göra dammsugning flera rum en ansträngande uppgift. Men med Shark VX3, det, gillar AOS går bakom en segelflygning kvast. The Shark VX3 kan plocka upp mässar på både mattor och hårda ytor. Dessutom är det säkert på alla typer av hårda ytor så att du inte behöver oroa dig för repor och skråmor.

Haj VX3: vakuumet

Till skillnad svagare dammsugare, är Shark VX3 kunna plocka upp djurhår och fuzz utan extra kraft eller behöver gå över samma avsnitt flera gånger. Det finns inga röriga påsar att ersätta. Detta leder till en enkel clean-up, som är den perfekta avslutningen på något underhåll jobb. Faktiskt, i stället för väskor, har Shark VX3 ett fack som är lätt att rengöra och faktiskt inte behöver röras alls. Du kan helt enkelt dumpa smutsen ut över din soptunna. Även om det inte finns några löstagbara slangar eller ytterligare bitar, räkna inte ut rengöring andra poster med Shark VX3. Den är liten och lätt nog att rengöra din soffa kuddar och eventuellt även tunga draperier eller gardiner.

Shark VX3: ett komplett paket och mer!

The Shark VX3 har en, Äúback besparing, au handtag. Enkelt uttryckt, har Shark VX3 ett handtag som är lång och böjer sig i vinkel. Detta gör att du kan nå under bord och andra liknande möbler utan att böja sig, knäböja i en obekväm position, eller lyfta bordet för att dammsuga under den. The Shark VX3 har visat sig tåla en avgift tillräckligt länge för att dammsuga ett helt hem. Dessutom, till skillnad från andra vanliga dammsugare, är Shark VX3 förvånansvärt tyst. Konstruktionen gör lagringen en bris, eftersom dess lilla växten tar upp väldigt lite utrymme i jämförelse med skrymmande dammsugare.

Alla dessa olika aspekter kombineras i Shark VX3, som kan tillåta dig att slutföra din golvrengöring arbetsuppgifter med mindre krångel och energi spenderas. Fördelarna med att kombinera två stora verktyg i ett är självförklarande, men Shark VX3 tar denna idé till en annan nivå. Använda Shark VX3 ger husägare att rengöra sina golv i nästan halva tiden med praktiskt taget orkar spenderas.

Men efter denna förklaring, kan du få det för dig själv, gör Shark VX3 en stor gåva. Det kan enkelt ersätta din gamla vakuum och kvast. Även om vi har fokuserat på Shark VX3, underskattar AOS fördelar i form av städning ett hem, inte dess förmåga att rengöra ett kontor. Om du funderar på att starta en städfirma kommer Shark VX3 visa sig ovärderligt för ditt företag venture.

Du kan hitta tusentals produkter och apparater för att rengöra ditt hem eller kontor, men ändå, bara några få utvalda är så effektiva och välgörande som Shark VX3. Ofta, kvastar eller dammsugare gör rengöringen mycket svårare eller tidskrävande än du först trodde. Men genom att kombinera de bästa egenskaperna hos två dessa beprövade städredskap, kvasten och vakuumet har Shark VX3 lyckats ge dig det bästa av båda världar. The Shark VX3 är en fenomenal produkt som kommer att spara tid, energi, och, i hem där en massa mässar görs, kanske till och med ditt förnuft.