väggampel rack – köket du alltid önskat

Vad kan de flesta av oss säger och minns om våra första lägenheterna? Några av våra stora minnen kretsar kring dem. Om du tänker tillbaka, du var lärande och experimenterande som varje dag gick. Du hade äntligen nått vuxen ålder och var ute på egen hand. Du ville göra denna plats en underbar oas att komma hem till. En plats som var varm och inbjudande men organiseras och stilrena.

Rummet som tycktes vara i centrum för ditt hem var köket. Detta rum hade söta dofter och var också samlingsplats för dem som vill titta förbi. För min situation det råkade vara den minsta av utrymmen för de många uppgifter till hands som ägde rum i det här rummet. Det verkade jag hade många fler kastruller och prylar än detta kök kan hålla. Höra från andra, även om du har tur att ha en bra storlek kök, verkade det som om du aldrig skulle ha tillräckligt med utrymme.

Tillsammans med den nödvändiga organisation som behövs, vill du också detta område att vara så attraktiv som möjligt. Detta behöver inte vara en svår uppgift. Med några kreativa idéer detta kan åstadkommas.

Mitt första kök hade fyra små skåp, två lådor och en liten mängd av räknaren utrymme. Det verkade som om varje gång jag öppnade ett skåp något annat bröt eller flisas. Om jag inte gör något snart skulle jag har inget kvar. Mina skåp överfulla.

Jag önskade ändå att öppna utseendet och känslan i det här rummet och ville inte ge upp. Vad som behövdes var att frigöra utrymme och uppdatera mitt kök samtidigt. Vad jag behövde var en funktionell iögonfallande funktion som förhöjde stämningen i rummet.

Efter att ha sökt igenom heminredning tidningar, internet och butiker, kom jag äntligen på en stor upptäckt. Min upptäckt var väggen potten rack. Pot rack tjänar tre huvudsakliga syften samtidigt. De är dekorativa, lägga välbehövlig utrymme och hålla dina grytor och kastruller på armlängds avstånd. Dessa små detaljer att göra skillnaden mellan en tråkig och icke-personlig kök jämfört med en organiserad och bekväma snygga kök.

En av mina pot rack hängde mellan mina två skåp och den andra potten rack jag placerat över köksö. Välja ett starkt kontrasterande yta till min andra inredningen gjorde en mer fantastisk effekt och dessa blev brännpunkten i rummet.

En av potten rack kom med ljus siktar nedåt. Detta hjälpte belysa och lagt en stämning till min arbetsplats. Den andra väggen potten rack hade hyllor som jag hållit mina kokböcker, köksredskap, örter och oljor och dekorativa nick knep. Båda pot rack hade galler som tillät mig att justera Häng mina kastruller i bildandet som var mest praktiskt. Dessa pot rack var kapabla att vika upp, liksom, om den inte används.

De mest givande attribut som väggen potten rack presenteras på mig var att jag blev mindre frustrerad. Förbereda måltider blev roligt och inte tidskrävande. En stor fördel som går längs med servering deras funktion, märkte jag att jag älskade tittar över på min pot rack och inse hur vacker mina köksredskap såg på displayen.

Min vägg pot rack hindrade slitage potten och stekpannor får från stapla dem inuti varandra i lägre köksskåp. Detta kommer att lägga år till livet av min köksredskap.

Om ditt kök lagringsutrymme har blivit över trångt, föreslår jag starkt överväger en vägg pot rack. Det kommer att göra ditt liv enklare och resultatet blir att drömkök du har alltid önskat.