vad gör en målning entreprenör vet om penslar som du inte

vad gör en målning entreprenör vet om penslar som du inte?

För många husägare en pensel är en pensel, så varför spendera en massa pengar på en.

Först av allt, det finns en hel del faktorer som du kanske vill överväga innan du köper din nästa pensel. En erfaren målning entreprenör kommer att tänka på följande när du väljer penslar. Som husägare bör du överväga detsamma.

Ett. Hur väl fungerar plocka upp borsten och släpp färg? Detta kan göra en stor skillnad i hur lång tid det tar att slutföra projektet hus målning.

2. Hur länge kommer borsten på penseln sist. Nylon är den längsta-bär filament som används i borstar.

Tre. Kan pensel tippas lätt? Tipping påverkar hur en pensel kommer att sprida färg. Hur en tillverkare har utformat spetsen på borsten varierar. Vissa sand slutet av borsten så de är inte bara en trubbig ände. Vissa använder en slipande metod där spetsarna är delade. Det gör en skillnad i hur väl det håller färgen och hur jämnt pensel sprider färg.

4. Flexibiliteten i en pensel bör också övervägas. En pensel med rätt flex hjälper till att fördela färgen jämnare. Det bidrar till att upprätthålla sin form för att undvika över spridning (Förlust av kontroll).

Fem. Du vill kunna undvika att dra och skjuta eller kasta eller stänka färg. En god kvalitet pensel kommer att gå långt för att förebygga dessa problem och detta min vän kommer att spara mycket tid.

6. Nästa sak du behöver tänka på är vilken typ av finish du vill uppnå. Vill du böter eller kurs yta? För att uppnå en fin yta du behöver en mjukare finare filament som har en mer fint färdiga dricks. Detta är inte bara viktigt för avslut men även det kommer att minska hur många gånger du måste doppa penseln. Detta är en annan tidsbesparande funktion.

7. Vilken typ av färg ska du använda borsten i, latex eller olja? Generellt kommer du vill använda nylon i latexfärg bara och Kina borst i oljefärg. Även om det finns nylon polyester mix borstar på marknaden som säger att du kan använda dem i antingen latex eller olja, tycker jag du är bättre med Kina borst för oljefärger. De lösningsmedel som behövs för att rengöra oljefärg ut din pensel verkar inte skada Kina borst borstar. Däremot har lösningsmedel en negativ inverkan på nylonborstar över tiden. Även jag tycker att oljefärg rensar ut ur Kina borst borstar på kortare tid än nylon.

8. Vilken storlek pensel ska du använda? Ju större borsta mer färg det kommer att hålla, men det finns saker att tänka på här. För produktion, behöver en borste för att plocka upp och hålla en massa färg, sedan sprida färgen jämnt som du sprida färgen över ett avstånd. Detta minskar dip och spridning tid vilket i sin tur förkortar den tid det tar att slutföra projektet. Du behöver flera olika format borstar. För sidospår Jag rekommenderar en 3% 1/2 tums borste. Detta verkar vara en idealisk storlek för sidospår. Den rymmer en hel del färg och ändå är det inte alltför betungande. För trim Jag rekommenderar en 21/2 eller 3 tum skärp borste. Bågen Borsten har rätt vinkel i bitar, och täthet av borst som gör skärning i din trim mycket lättare. Använd inte en 31/2 eller 4 tums pensel på områden där du ska använda en mindre båge borste. Bågen borste kommer att göra ditt jobb att skära i trim mycket renare, snabbare och mycket mindre huvudvärk. Dessutom, använd inte en 21/2 tums båge pensel på stora breda öppna ytor där du ska använda en 31/2 eller 4 tums borste för serier.

Det finns ett antal högkvalitativa borstar på marknaden idag. Den Purdy linje måla buskar används oftast av mina målare för alla ovan nämnda skäl. Du kan inte gå fel med en Purdy.

Jag inbjuder dig att besöka vår hemsida för mer information om tips av handeln i målningen branschen. Jag postar nya artiklar varje månad som kan vara till hjälp för både målning entreprenör och husägare.
En sista tanke: Tid och kvalitet på finishen är mycket viktigt att en målning entreprenör och mindre tid slösas bort med billiga utrustning desto mer produktiva och lönsamma han kommer att bli.

Nicky Taylor
president
villaägare första val målning inkl.
seiss@bellsouth.net