vad du ska göra innan du flyttar till ett varmare klimat

Som marknadskoordinator på American Way Moving PA, en Lansdale, Pennsylvania, företag som erbjuder kunder förpackning tjänster, lagring, och det bästa laget av anläggningsmaskiner i stan, säger Bobby Hughes att någon flyttar från Pennsylvania området till någonstans varmare bör tänka länge och hårt om vad han behöver för att packa och transportera före hans rörliga datum.

Om du precis har tröttnat på att spendera vinter efter vinter och längtar efter värmen i ett mer tempererat säsong, så kom ihåg att flytta från ett svalare klimat till en som är varmare tar en hel del planering och förberedelse.

Till skillnad från lokala rörelser, är mellanstatliga drag oftast ut av pundet, inte per timme. Detta innebär att ju fler objekt som du väljer att ta med till ditt nya hem, desto mer ditt drag kommer att kosta. Av denna anledning är det en bra idé att ta inventering i ditt nuvarande hem och överväga att lämna bakom de objekt som du kanske inte behöver när du är på en plats där vädret är genomgående milda. Här är några typer av objekt som du ska sälja, skänka till välgörenhet, eller ge till en familjemedlem eller vän:

Vinter Klädsel: Låt oss börja med din vinterskrud. Från rockar till tröjor till tillbehör, är din garderob förmodligen full av artiklar avsedda för att hålla kroppen fint och mysigt under de kalla vädret månader. Även om du kanske inte vill helt enkelt göra dig av med varje vinter objekt i din samling, du antagligen även behöver inte ta med allt du har till din snart-till-vara varmt väder paradis.

Sängkläder: Samma koncept gäller för sängkläder. Din duntäcke kan tjäna dig väl under de långa Pennsylvania vintrar, men kommer du verkligen behöver många tunga filtar på en plats som Florida? Chansen finns, allt du behöver är en lätt eller mid-vikt filt som mest. Innan du beger dig söderut, överväga att klippa din sängkläder samlingen ner till storlek.

Outdoor Equipment: Några andra områden i ditt hem för att utvärdera ordentligt innan du packar för din flytt till ett varmare klimat är ditt garage, skjul verktyg, och källare, eftersom dessa platser är förmodligen där du brukar spara mycket av din friluftsutrustning. Innan du börjar arbeta på din slutgiltiga packlista, överväga att ge bort saker som snöskyfflar, din snöslunga, och andra liknande anordningar som du använde för att förlita sig på för att gräva ut din uppfart på alldeles för många tillfällen. Även om du kan komma tillbaka till området under vintern någon gång, chanserna att du behöver för att aktivt delta i ett snö-borttagning session är relativt smal.

Onödiga saker: En sista sak att tänka på när man flyttar till ett varmare klimat är att om du är nedskärningar (vilket är fallet för många pensionärer i synnerhet), så har du förmodligen inte kommer att ha så mycket utrymme i din nya bostad som du gör på din nuvarande. Genom att eliminera en del av din soon-to-be onödiga tillhörigheter innan du flyttar, du kommer att göra handlingen att packa upp och bosätta sig i mycket enklare på en helhet.

Packning upp ditt nuvarande hem är bara en del av processen när det gäller att flytta till en plats som har varmt väder året runt. Du måste också utvärdera din inventering för att ta reda på om du har de rätta möjliga saker för att rymma ett varmare klimat. Har du tillräckligt med beach klädsel? Och hur lätt strö?

Självklart behöver du inte nödvändigtvis måste gå ut och köpa allt du behöver i ditt nya hem medan du fortfarande lever upp norr. I själva verket, du är bättre att vänta tills du kommer till din nya bostad att köpa sådana varor, som om du gör det innan du flyttar, då kommer du bara sluta betala extra för att få dina nyförvärvade tillhörigheter transporteras över staten linjer. Ändå kommer processen att lösa in blir mycket lättare om du visar upp till ditt nya hem känsla helt förberedd.

För en husägare kan flytta över statsgränserna vara ganska krävande, och det är naturligt att bli stressad på vägen. Genom att lämna dig själv tillräckligt med tid för att hitta rätt mellanstatliga movers, få organiserade, och packa upp dina saker, kommer du att göra processen betydligt enklare.