utemöbler hur man får en hel del

Vill du ha en hel del eller bara till lägsta möjliga pris på dina utemöbler?

Medan dessa två begrepp kan låta synonymt, är de inte. Bara för att du betalar det lägsta priset betyder inte att du har det bästa erbjudandet.

Om du menar allvar med att få en hel del på dina utemöbler, då måste du göra en del forskning, utnyttja lagen om tillgång och efterfrågan, och vara på jakt efter dolda avgifter och oväntade kostnader.

Det tar bara ett par genomtänkt idéer för att spara dig tusentals dollar (och några huvudvärk) på dina utemöbler.

Gör din forskning på nätet.

Internet förenklar processen med informationsinsamling och jämförelser shopping och skär ner tiden från dagar eller veckor till bara några timmar.

Mest utemöbler leverantörer lägga sina priser på Internet. När du stöter på något som intresserar dig, så att du kan placera ett snabbt telefonsamtal till detaljerna såsom levererar schema, garantier, villkor, etc.

Eftersom det nu inte bara är möjlig, men enkelt att jämföra priser från butiker och tillverkare över hela världen, är det mycket lättare att identifiera och lokalisera bra erbjudanden på utemöbler. När du vet vad du letar efter, kan du även använda sajter pris pjäs som kommer att göra det mesta av jobbet åt dig och skicka e-postmeddelanden när de produkter du är intresserad av att nå ett visst pris.

Du kan också använda auktionssajter för att göra alla typer av forskning. Detta kommer att ge dig en uppfattning om vad det faktiska försäljningspriset kan i motsats till detaljhandeln sticker priset. Du kanske också kunna hitta begagnade men knappt använt utemöbler säljs att avveckla en misslyckad affär.

Göra på lite läxor tar bara lite tid, men resultaten kan spara dig tusentals dollar och en hel del huvudvärk.

Utnyttja lagen om tillgång och efterfrågan.

Om du verkligen vill få det bästa erbjudandet på din utemöbler köp, så du måste ha tålamod och vara villig att spela det väntande spelet. Om du förstår grunderna i lagen om tillgång och efterfrågan, då vet du att om utbudet är större än efterfrågan, då priset kommer att bli lägre och om efterfrågan är större än utbudet, då priset kommer att gå upp. Så se till att du köper var och när det finns ett överflöd av utbud och en hel del konkurrens.

Ett sätt att stjäla en hel del är att köpa när ingen annan köper. Mest utemöbler säljs i senvintern genom tidiga sommarmånaderna. Detta är dock en fruktansvärd tid att köpa eftersom företagen vet att detta är när efterfrågan är som störst och ange sina priser (högre). Den bästa tiden att köpa utemöbler är i slutet av sommaren och början av hösten eftersom det är då leverantörerna måste dumpa sina register för att göra plats för nästa års stilar.

Undvik också att köpa trendiga utemöbler. De mest populära modet alltid kommer att bära en konstlat hög prislapp. Detta är samma prislapp som kommer att brutalt slashed nästa år. Du kommer att få det bästa erbjudandet på din utemöbler om du köper senaste åren mode vurm.

Se upp för dolda avgifter och oväntade kostnader.

Kommersiella utemöbler har för många variabler för leverantörerna att satsa på strumpan vissa färger, storlekar variationer material och stilar. Dessutom är kommersiella utemöbler tyngre än den typ avsedd för ditt hem. Förstå några av dessa fakta kan hjälpa dig faktor i extra kostnader för att avgöra om du verkligen får det bästa erbjudandet på dina utemöbler.

Till exempel är kommersiellt utemöbler dyrare leveranstid. Och de flesta av de alternativ måste du lossa gods och hantera enheten. Detta kan lägga till upp till extra tid, pengar och huvudvärk.

Dessutom är det viktigt att man är uppmärksam på garantin. Om du inte har en bra garanti, kan du själv byta ut dina utemöbler i så lite som ett år eller två. Och om det händer, då din affär kommer att kosta dig i det långa loppet. Om du ser en “deal”, men märker det säljs som är eller med en 30 dagars kortsiktig garanti, är det bäst att helt enkelt gå iväg. Detta betyder oftast att det är något fel eller problem med de material och att möblerna inte förväntas stå upp i elementen.

Om du vill ha ännu bättre rabatter, tänka sig att betala för hela köpet fram och undvika finansiering eller en betalningsplan. Och om du är i stånd att beställa dina utemöbler i bulk från samma leverantör, kan du få en ännu bättre affär.
Och kom ihåg, oavsett vad du vill förhandla, aldrig vara rädd för att fråga. Om du inte frågar, är svaret automatiskt “nej”, men om du frågar du bara kan få en hel del.