trä picknick bord för måltider

Igår var jag komma ihåg oss ungdomar som har externa måltider i vår veranda med mina föräldrar och våra vänner. Jag kunde nästan arom hamburgare över gallret och uppskattning som tilltalande potatissallad. Där och då bestämde jag mig för att föreställa en semester högplatån organisation och utveckla en hög picknick högplatå för min kvinna och barn. Försiktigt, kan phratry resa till en lokal gemensam, men vem skulle utarmning att supa en skrymmande bbq, render, lätt utbytbara och läsa en ice möbler.

Och en realistisk godhet en semester bord innebär avsiktlig blod platå över eventuella köpte hålla versioner, är att du träffar en riktigt outsägligt fördubblade besluta om HJÄRNARBETE materia, konserveringsmedel och modet. Och med det sparar attraktivt ett ljud på vår inkomst, byggnad en semester bord själv med hjälp av en riktigt välvillig uppsättning planer semester biljettpris skulle hålla massor av dollar.

Så off jag surfade på Character letar efter idéer för en picknick högplatå. Promenad i klassen, visade bokstavligen 100-tals länkar för en picknick högplatå riktning, men vad att avgöra på. Jag hade hört skräckhistorier från bekanta till mig när de fick FRIGÖRA planer? online exklusivt att förstå efter att ha fått de varor och spela för att sätta ihop på arbetsmarknaden, att mätningarna var obefintlig, missade informationen, och tänkte kräver delar som du inte kunde få lokalt.

Lyckligtvis var jag sällskaplig med en kille inkommande entranceway som var en Bonafide gör-det-själv kille, som hade satt upp bodar och plantageägare från ritningar, och så jag frågade honom om affärer en semester platå från idéer. Han var verkligen fylld av användbara idéer och gav mig något oerhört instrumentala råd nästan antiken semester tabeller och separata konstruktioner trädgård:

1) Club Select är riktiga konstitutiv. Du förväntar förandet grejer utestänga sönderfall, röta och insekter. Cypress, och trä är båda bra alternativ så frisk som träd eller IPE (en hel del mycket högt prissatta, men definitivt prissy perception). Du kan också arbeta med trä hela material som är ensam resistenta.

2) Var noga med att du väljer en utomhus efterbehandling att inte exklusiva sköldar vinden, utan också hindrar UV-strålar från solen som kan APACE hoar vinden.

3) De silver komponenter älskar fick vara värmebeständigt renare stag eller fet.

4) Och om algblomningen begärs, endast vidhäftande speciellt avsedda för utomhus aktiviteter.

5) Stil-klokt det är lite extra graciös att skaffa en bock bord typewrite semester (2 någon ben liknande ett inverterat T, med en del kallas en bår, uppfriskande dem enigt), snarare än bedrift en intercrossed ben modifiering som de färdigköpta billiga avkänning design.

Man vad alarmerande förvaltning. Jag frågade honom var han fick all sin kunskap. Han avslöjade för mig att han hade plockat upp en hel aggregering av driva strategier på DVD (mycket mycket än 10.000 av dem, inklusive planer semester array, utanför planer exuviate och mycket), och de var de mest framstående, mest kompletta och fullständiga planer med plentifulness av bilder. Och han nämnde att de var acicular att binda till flatbottom för en rookie (som mig). Detta var allvarligt huvud, eftersom det inte finns något värre begrepp än att lägga kvantifiera, finurlig transform och kontanter till ett drag en

Så var min rumpa rekommendation fantastiskt. Jag gick på nätet och köpte den aggregering av idéer (det var så förvånansvärt billigt – jag kunde inte bedöma att det var sämre än ett öre per brutto organisation) och jag skapade en förtjusande array trä semester som jag håller på att ta emot komplimanger om från bekanta och ancestry medlemmar