toalett skål städare – flera användningsområden för den ofarliga bakpulver

Ett. Förekomster av naturliga kemiska ämnen och deras derivat är gott. De finns överallt. Så, betyder det inte att de kan vara ofarliga för liv eller din hälsa. De flesta svampar såsom svamp, några bär och växtliv innehåller toxicitet. Till exempel är bly en naturlig kemikalie som gränser i miljön, men det är farligt för allt liv

2. Maximal försiktighetsåtgärd förutser minimal exponering behövs när din familj och du kommer i kontakt med dessa giftiga faror. Bedöma situationen väl och försöka minska användningen av farliga kemikalier ha i åtanke sin giftiga utfall. På samma mynt skulle det vara klokt att minska den kvantmekaniska av kemiska produkter som du vill använda. På så sätt din familj och du kommer att gå långt för att upprätthålla god hälsa och allmänt välbefinnande.

Tre. Bakpulver vetenskapligt kallas natriumbikarbonat eller natriumvätekarbonat förekommer i sin naturliga form i naturen. Formulerad som NaHCO3 detta är en mild alkali. Det är en semi kristall-liknande fast substans, som är vit till färgen. Detta säljs över disk i butiker i form av en finkornig substans. Det används vid bakning och i vissa kök samt.

4. Bakpulver kan säkert konsumeras av människor såväl som djur. Det är också miljövänlig. Det måste dock hållas utom räckhåll för barn eftersom det är farligt om över konsumeras. Generellt sett, sedan urminnes tider denna kemiska substans utnyttjas vid tillverkning av tvålar och i vissa sorter av rengöringsmedel. Medicinskt det används vid tillverkning av anti-sura preparat. Detta ämne, per se, har för mycket länge varit ett säkert sätt konsumeras och används.

Fem. Inhemskt har natriumbikarbonat en multi-task användning.

6. Bevarande av färskvaror och livsmedel som förvaras i kylskåp och frysbox görs normalt genom att utsätta detsamma för några bakpulver förvaras däri. Detta säkerställer att både grönsaker, kött och livsmedel upprätthålls på nytt. Behållare, burkar och lådor innefattande plast meshwork som inte kan vara biologiskt nedbrytbara ska inte användas. Detta kommer inte att hjälpa till att minimera föroreningarna. Här, är du skyldig att lägga en halv tum tjock spridning av läsk i en behållare som kan återanvändas, storleken på behållaren är fyra till fyra inches. Periodvis renovera bakpulver. Men släng inte bort denna kvarleva. Använd den för wc-rengöring (Du kan se punkt nio)

7. Av den enkla processen att placera en liten natriumbikarbonat på botten av soptunnor och soppåsar det utstrålande vidriga lukten av avfall kan lätt tas bort. Detta står i skarp kontrast till kemiskt maskerade aromer producerade av doftämnen som används i dessa soppåsar.

8. Natriumbikarbonat är en underbar kemikalie som absorberar någon form av vidrig lukt förhärskande i ditt badrum och toaletter. Använd bakpulver och du kan säkert göra sig av med de sura deodorizers du för tillfället använder. Bara lägga en halv tum tjock spridningen av NaHCO3 i en behållare av storlek 4 “x 6”. Du kan också lägga till vissa extrakt av mynta, lite vanilj, och några aromatisk olja droppar in i en liten kartong (här kan du kanske fylla i kartongen med torkade blommor, några kottar av tall, vissa bark trä etc.) och hålla undan . Innehållet i denna kartong utgår en doft som snabbt utplånar illaluktande området och skadliga sprayer som innehåller olika giftiga ämnen kan tas bort. Kom ihåg att nästan alla dessa deodorizers komma i behållare som inte är miljövänliga. Därmed kan du göra med användningen av farliga kemiska odorizers. Ändra denna natriumbikarbonat en gång i månaden och använda resterna för rengöring av dina toaletter. (Se punkt nio)

9. Din toalettstolen bör inledningsvis strös med natriumbikarbonat följt av ett tunt lager av ättika. Därefter, med hjälp av en toalett-rengöringsborste gnugga hårt tills de organiska beläggningar och skalor tas bort. Detta är en enkel, miljövänlig process i vilken behovet av att använda sura kemiska rengöringsmedel förekommande i samtliga toalettrengöringsmedel uppkommer inte.

10. Det skulle vara klokt att vara varnat att allt spolas upp innehåll slutligen återvinns och samma piped igen genom den kommunala vattenförsörjningen systemet som dricksvatten. Denna punkt måste hållas i åtanke.