tjusiga kök remodeling idéer att älska

Planering, utformning och renovera ett kök involverar flera beslut som kommer att erbjuda bättre erbjudanden där man bekvämt kan laga mat i en nära framtid. Här finns idéer för att hjälpa dig komma med en plan för att på bästa sätt som effektivt kommer att renovera ditt kök.

• Välj från köksinredningar som kan ta mindre plats men mer lagringsutrymme eller kanske ett fristående kök som lätt kan flyttas och tas någonstans med dig.

• Tänk på din familjs livsstil när remodeling ditt kök utrymme. En enskild individ som sällan kockar kommer att välja en minimalistisk köksdesign medan större familjer använder detta område oftare i en dag och kommer att behöva massor av förvaringsutrymmen, vägtullar kök, vitvaror, bestick och porslin och annan utrustning kök tillsammans med sittgrupper för middag sammankomster.

• Planera din sittgrupp. Ett litet kök kan endast rymma en liten tabell medan större kök kan inkludera en tabell som passar hela familjen. Du kan också använda en del av ditt vardagsrum eller matsal för köket och ge mer utrymme för sittplatser arrangemang.

• Positionera ditt kylskåp. Kylskåpet bör aldrig placeras nära hällen eftersom apparater kanske inte fungerar korrekt. Placera kylskåpet i mellan kökets ingång och matlagning område som är tillgängligt för alla.

• Tänk kök former. En effektiv kök formen är något som gör felfria och enkla rörelser inom området. Har tillräckligt med utrymme för diskhon, matlagning, skärning och matlagning områden. Några av de mest populära kök former innefattar U formade kök, L-formade kök, två vägs kök kök och kök pentry.

Ett. Galley kök har arbetat områden bredvid varandra, kräver mycket rörelse och har mindre förvaringsutrymmen.

2. Två sätt galley kök är oftast mer kompakt och har tillräckligt med utrymme mellan kök för dämpning med varandra. Dessa kök även ge utrymme för förvaring under bänkskiva och skåp är oftast placerade på motsatta väggen för enkel åtkomst och minskad promenader rörelser.

Tre. L form köken har mer förvaring och arbetsyta områden. Dess gångavstånd minimeras och kök hörn kan fungera som lämpliga matplatser.

4. U-formade kök ståtar med den mest förvaring och arbetsyta områden. Den har mindre golvyta och är inte lämpad för claustrophobics. Om du tror att ditt kök verkar för litet, kan du använda en av sina ben för en bardisk eller installera en ö disk.

• Bestäm ditt kök layout, börjar med placeringen av diskbänkar, spishäll, områden förberedelse, kylskåp och tjänsteområden för gas, el och vatten. Dagsljus och ventilation punkter bör också beaktas.

Borta är de dagar då köken ansågs som serviceplatser. Moderna eran har lett till uppkomsten av trender kök förbättring som framhäver funktionalitet och design. Om du anlita en professionell kök remodeling Los Angeles entreprenör, se till att du får de bästa erbjudandena innan de undertecknar ett kontrakt. Om du inte vill spendera massor av pengar på detta projekt, kan du alltid försöka DIY idéer kök remodeling. Men detta är inte riktigt lämpligt för nybörjare. Ett stort kök remodeling projektet kan bara visa sig vara en hemsk katastrof som även kommer att kosta dig mer. Planera ditt kök design framåt och tilld en realistisk budget för detta projekt. Du vill inte sluta med något mediokra särskilt i denna del av huset.