Tips om att välja sängar för ditt sovrum

Om ditt sovrum är liten och du har massor av tyger, kan en säng tar upp massor av utrymme som du behöver för att hålla andra möbler. Våningssängar är populära bland barnen och de har också kommit med tillräckligt lagringsutrymme som kan göra rummet verkar större än de är. I denna artikel kommer vi att diskutera om olika typer av sängar som europeiska utformade eleganta och moderna snygga sängar, plattform sängar som kan anpassas för att tillgodose våra behov och Murphy sängar för prismedvetna kunder.

Förutom färgen på strö, är stilen av strö något som du kommer att behöva överväga också. Duntäcken och påslakan är sydda med smattrar och varje land har sin egen unika utseende och känsla. Titta runt för att se vilka alternativ du har och så att du kan få en bättre uppfattning om vad du kan vara intresserad av

Säg plattform sängar och detta är den stil som de flesta husägare kommer sannolikt att föreställa sig. I själva verket har denna form av sängen blivit det vanligaste sättet att sätta en säng tillsammans: Nej sänggavel, inga lister, ingen riktig support eller överhuvudtaget. Noterbart de mer synliga delarna av denna sängtyp är varken för strukturella eller komplex. Oavsett sin enkelhet dock plattform sängar, speciellt king size plattform sängar, är förmodligen den mest populära sängar bland husägare idag.

Genom att titta på dessa sängkläder ensembler, kommer du också kunna uppdatera sig med de senaste trenderna i sovrummet design. Du kan kolla in de olika mönstren på påslakan eller täcken som passar din smak. Prova att blanda vissa färger och kolla om de kan kombineras perfekt med varandra.

Till exempel, om du planerar att ha ett sovrum strand tema, även om du kanske älskar zebra tryck sängkläder, kommer det inte gå med inredningen du redan har planerat i sovrummet. Vissa människor kommer att besluta att handla sängkläder och sedan basera sin stil och färger till sovrummet bort det. Även då är det fortfarande en bra idé att ha någon sorts idé om vad du vill göra med sovrummet istället för planlöst shopping.

När du väljer utsmyckning systemet i din boudoir bör du välja något som passar din fortfarande men något som också främjar lugn. Mjuka, neutrala färger, såsom vit, crème, beige och mjuka blues eller gula är alltid bra val. Dessa färger kan få dig att känna dig avslappnad i motsats till högljudda färger som ljust röda, gula och apelsiner.

Down är ett utmärkt val när det gäller att plocka ut en tröstare. Visst, det är ganska dyrt att köpa ett duntäcke, men det är värt det. De är mycket bekväma och de ser bra ut. Om du inte har pengar att köpa en alla duntäcke, gå med en som har en blandning av fjädrar och dun. Du får nästan samma känsla utan det höga priset.

Var noga med att mäta upp ditt sovrum så att du får en god uppfattning om vad storlek säng skulle vara lämplig. Välja en större säng kan du gott om utrymme och erbjuda mer komfort. Om du väljer en säng för ett extra rum, då en enkel säng kommer att vara lämpliga. Extra försiktighet måste vidtas med större sängar, eftersom de kan vara svårt att flytta på övervåningen och montera.

För att ge dig en uppfattning om vad som är populärt i sovrummet vägg belysning, är ett mycket populärt val svängarm vägg belysning. Med svängarm vägg belysning kan du antingen montera armaturen på varje sida av gaveln eller på väggen ovanför varje sida av sänggaveln. Detta gör det enkelt för dig att direkt ljus för att läsa eller arbeta medan du ligger i sängen.

Mitt sista tips är att sätta på madrassen för att skydda din madrass mot smuts, damm kvalster, vätskor som urin och svett och fläckar. Det kommer inte bara att vara mer hygieniskt, men kommer att förbättra livslängden på din madrass också.