tips för accessorizing ditt hem

Accessorizing ditt hem är en mycket viktig aspekt i att dekorera processen. Du kan lägga till karaktär och skönhet till ett hem på många sätt:

Titta på ditt hem och bestämma vad temat du vill åstadkomma. Är det en modern, land, sydväst, traditionell eller etik stil? Titta i tidningar, böcker eller Internet för att hitta tillbehör du vill. Har minst ett stycke du skatten i varje rum! Köp tillbehör som går med temat och färgen på ditt rum. Färgval bör berömma den viktigaste färgen i rummet.

Det rekommenderas att gruppera dina tillbehör i udda nummer. Olika höjder och texturer är också attraktiva. Till exempel kan en natt sidobord ha en lampa, bildram och liten kruka med blommor som en grupp.

Entry sätt bör stilren. Detta område i hemmet är den första ledtråden till vad resten av ditt hem är. Ett sidobord med dina mest dramatiska eller ovanliga tillbehör kommer att ange tonen i detta viktiga område av ditt hem!

Bilder bör hängas så att mitten av bilden är i ögonhöjd. Konstverk bör placeras högst 7:55 inches ovanför soffan eller sju till tio inches ovanför ett bord.

Bokhyllor ofta rörig. Försök att variera storleken av hyllorna vertikalt för intresse. Variera höjder böcker med den högsta i mitten. Lägg inte små böcker bredvid höga böcker. Du kan också blanda och matcha böcker med ornament, men gör böckerna brännpunkten. Placera en anläggning på översta hyllan för balans.

Belysning är en viktig del i accessorizing ditt hem. Accent en stor bild med en plats ljus för att förstärka en brännpunkt i ett rum. Ljus skapar stämning och bör samordna med det tema du vill skapa.

Area mattor kan definiera ett utrymme och dra ett rum tillsammans. Placera möbler helt på mattan för en varmare effekt. Area mattor används under en matbordet bör vara tillräckligt stor för att även rymma stolarna när helt utdraget.

Använd många kuddar på sängen, eftersom detta kan lägga till ett stänk av färg i ett sovrum. Variera färger och mönster på kuddar och examen storlekar från stort till smått. Kuddar är också bra på en soffa och kommer att lägga karaktär till en tråkig vardagsrum.

Speglar är bra att utöka ett mindre utrymme. Prova en stor spegel som står på golvet fäst på väggen bakom en liten matsal bord. Försök lutar en lång spegel bakom en säng som ett huvud styrelsen för en dramatisk look!

Badrummen kan ha en spa vädjan genom att placera klart glas skålar fyllda med färgade tvålar, badsalt eller bubbla pärlor bad på räknaren badrum. Ljus är också trevligt på ett badkar. Låg belysning med tända ljus kommer att lugna alla dina bekymmer borta!

Kök också kan accessorized att skapa en gourmet känsla. Häng koppar kastruller och pannor från en tråd rack ovan för att lägga till färg. Väx några örten växter på ett kök fönsterbrädan att använda i din matlagning och lägga underbara dofter. En stor skål med frukt på köksbordet kan vara färsk eller konstgjort. Skriver är också ett välkommet tillskott på köksväggarna.

Ha kul att prova nya saker. Leta efter olika tillbehör för ditt hem. Prova antikaffärer, sändning butiker eller loppmarknader för idéer. Första intrycket är bestående. Blanda inte vackra möbler med billiga tillbehör. Tillbehör kan bryta stämningen i ditt hem. Var kreativ och lita på din intuition!