Tennant golvsliputrustning ASC 15 all yta renare

En av de största och nyaste tillskotten till städbranschen golvsliputrustning är utvecklingen av alla ytrengöringsmedel av stora amerikanska tillverkarna. Tennant har infört den senaste all yta renare kallas ASC-15. ASC-15 är en allt-i-ett-maskin som används för att rengöra toaletter och stora hårda ytor. Denna allt-i-ett-maskin kan rengöra golv, diskar, trapphus, fönster och mycket mer. The Tennant ASC-15 ser ut som en vanlig tank mattvättmaskin med den största skillnaden är att liksom dammsugning här enheten kan också torka ytor med en fläkt fäste. Dessa typer av maskiner kan mer än dubbel rengöring produktivitet och effektivt rent på samma gång. Denna typ av golv utrustningen blir allt vanligare plats med större kommersiella rengöring företag försöker skära ner på kostnader för arbetskraft och öka effektiviteten.

Tennant ASC-15 är en enkel maskin i design men mycket effektivt för beröringsfri rengöring. Denna maskin är idealisk för användning i toaletter speciellt för rengöring av duschkabiner, urinoarer, toaletter, handfat och andra ytor. Denna maskin kan även användas i större anläggningar som innehåller omklädningsrum, områden fitness och mer. Denna Tennant enhet kan rengöra fixturer och ytor och sedan torka dem utan att användaren behöver röra vid ytan. Maskinen har också en tork funktion för att blåsa torra områden som har rengjorts.

De fyra huvudsakliga delar till denna maskin är sugmotor, fläktmotor, verktyg och slangar. Denna maskin är byggd från kommersiella Tennant delar och har en genomsnittlig livslängd på tio till tjugo år. Maskinen är extremt portabel och kan enkelt flyttas från område till område. Alla dess verktyg lagras ombord så att de är tillgängliga vid alla tidpunkter.

Den sugmotor på Tennant ASC-15 är en kraftfull tio amp tvåstegs sugmotor som kan fylla även de svåraste uppgifterna. Denna återhämtning sugmotor används tillsammans med verktyg för att avlägsna vätskor vid rengöring lösningar från antingen golv eller diskar. Enheten körs på vanlig 120 volts ström och kan anslutas till alla vägguttag. Den sugmotor är en större motor som har en effekt på nittio en inches vatten hiss.

Verktygen är den viktigaste delen av denna typ av golv utrustning. Mängden och mångfalden av verktyg dessa maskiner kommer med tillåter dem att utföra många olika typer av rengöringsuppgifter. Tennant ASC-15 levereras som standard med en teleskopisk aluminium trollstav, fläkt slang, tryck pistol, skurborste, golv gummiskrapa, hand gummiskrapa, fläkt verktyg, gulper golvbrunnen verktyg och en fyllning slang. Med alla dessa verktyg i sin arsenal det kan lätt rengöra någon område snabbt och effektivt. De flesta andra alla ytrengöringsmedel säljs av andra företag såsom Tornado, Windsor, kom Mastercraft inte med denna uppsättning av verktyg inbyggda i priset. Den skurborste och golv gummiskrapa gör ett fantastiskt jobb vid rengöring toalett golv, in mellan urinoarer och toaletter och kan lätt sanera på ett pass. Den gulper golvbrunn verktyg är utmärkt för rengöring avlopp snabbt.

En av de viktigaste funktionerna för att leta efter när man köper och all yta renare är de typer av slangar och hur länge slangarna är att passa på verktygen. Detta ger användaren möjlighet att rengöra alla områden inom ett rum utan att behöva flytta maskinen. Längre slangar kan skära ner på städning tid och öka produktiviteten rengöring. Tennant ASC-15 levereras som standard med en tjugofem fot, fjorton spårvidd, tre ledare kommersiell nätsladd. Den här sladden ger denna bit av golvet utrustning gott utbud inom något utrymme att rengöras.

Övergripande Tennant ASC-15 all yta Cleaner är ett viktigt verktyg för alla kommersiella rengöring företag eller entreprenör. Denna maskin är avsedd att byggas om och repareras vid eventuella systemfel. Vid köp av golv utrustning är det viktigt att köpa från en seriös tillverkare så att delar är lätt tillgängliga när de behövs och med tio år på vägen. Tennant delar är lätt tillgängliga genom någon Tennant delar återförsäljare eller någon online Tennant delar butik.