teen utsmyckning – hur man skapar ett sovrum ni båda kommer love_

När det kommer till tonåring dekorera det finns mycket att tänka så långt som deras sovrum är berörda. Anledningen till detta är att innan ditt paket av glädje växte till en tonåring, var rummet de ockuperade främst avsedd att möjliggöra säker leka och stoja.

Men nu dessa dagar är om borta och ditt barn tror att han eller hon “är praktiskt taget en vuxit upp”, och deras sovrum är inte längre en sandlåda. Det är deras personliga fristad.

Som ni väl vet, tonåringar längtar avskildhet, och de kommer att spendera stora mängder tid begravda i sina rum. Så, är det viktigt att du ger dem möbler som kommer att ge tröst. Och de bör ges en viss frihet att makeover sitt rum som de finner lämpligt (naturligtvis, med ditt godkännande av deras tonåring dekorera val).

Den stora skillnaden mellan tonåring dekorera och inreda för yngre barn är att tonåringar är väldigt självmedveten om hur deras rum ser ut. Som sådan, kommer de vill att du ska ha så lite inblandning i deras sovrum dekorera val som möjligt.

Jag vet, jag vet …. det tar dig en stund att vänja sig denna roll, men det är viktigt att du ger din tonåring en bra bit av frihet att göra egna val och växa.

Nu, det är något annat du bör veta. Mest tonåring dekorera teman väljs efter hur de gör tonåring känner, snarare än hur det ser ut. Konstigt, men sant.

Tonåringar göra en stor insats för att förvirra logik och ordning, och är i det skedet då de strävar efter att bli erkända som individer. I dekorera, kommer de att göra det med hjälp av vad de flesta intresserar dem att uttrycka sig. Och de kommer att vända sig till dessa saker när de behöver fristad, och önskar att övervintra.

Därför, medan du kanske inte helt förstår eller håller med sin tonåring dekorera val, är det en bra idé att bara låta dem mogna och växa i en miljö som ger dem tröst och gör dem känna sig bekväma.

Möjliga tonåring inredningsidéer att din tonåring kan njuta inkludera följande:

– Vibrerande färg färger för väggar
– Fuzzy stolar
– Area mattor
– Schäslonger
– Sängar med Trundles
– Whacky formade objekt (lampor, klockor ect.)
– Planscher
– Bilder på familj och vänner
– Bokhyllor
– Speglar

Det är också ganska vanligt att tonåring dekorera att inkludera vissa teman. Några av de mest populära teen utsmyckning teman tenderar att vara:

– Natur – djurliv, träd, växter, etc.
– Underhållning – musik, filmer, etc.
– Idrottsgrenar – baseball, fotboll, hockey, etc.

En annan sak du kommer att vilja ta hänsyn till när man överväger teen utsmyckning är att studera kommer att spela en mycket större roll i deras liv. Så är fallet, om din tonåring inte har en dator i sitt rum, kan du allvarligt överväga att köpa dem en, eftersom de allra flesta tonåringar föredrar att studera och läxläsning i sitt rum än någon annanstans.

Nu ska jag inte säga det, men vara mycket försiktig när det kommer till datorn och din tonåring. Du har säkert hört skräckhistorier om barn rovdjur som lurar på Internet. Så uppmärksam på vad din tonåring gör med sin dator. Bara för att de tror att de är “praktiskt taget vuxna”, betyder det inte att de är mentalt redo att göra alla vuxna beslut och hantera konsekvenserna.

Utöver ovanstående, multifunktionella möbler såsom stapelbara backar och lådor är ett bra och billigt sätt för din tonåring att prydligt lagra alla sina poster.

Även teen utsmyckning kan orsaka dig stunder av frustration och inställsam, är det något som ditt barn kommer att njuta av, och är viktigt för dem. Så, bara bära med dem. När allt kommer det inte dröja länge innan de är på college.