stolar och soffor läder liggvagnar

Slappna av och sitta i ren komfort. Låt mig ge er en genomgång på vilka stolar och soffor fåtöljer läder är om och hjälpa dig att avgöra vilka som ska överväga att bli det stolar eller soffor.

Det finns flera typer av fåtöljer och tre av de vanligaste är de två positionen vilstol, rocker / vägg-sparare vilstol och stift / flexback vilstol.

Tvåläges vilstol:
De två positionen vilstol fått sitt namn från dess två liggläge som är “semi” mellan Napper läge och rak sittställning.

rocker / vägg-sparare vilstol:
Ofta tillverkas på grund av sin popularitet på Rocker / Wall-Saver fåtöljen har en hel del fällbara vinklar och som namnet antyder, kan den placeras riktigt nära väggen som är idealisk för små utrymmen. The Wall-Saver har inte funktionen av Rocker dock, men av samma klass av liggvagnar.

push-back liggvagnar
Det är en stor vilstol på det sätt att den inte automatiskt reclines när någon sitter på plats. Namnet på denna fåtölj säger allt, du måste trycka tillbaka till baksidan av fåtölj att sitta tillbakalutat. Den enda delen av denna stol som reclines är tillbaka.

Titta på bilderna ger inte mycket som du verkligen måste prova dem för att se vad som är bäst för dig och de är utformade på ett sådant sätt att de skulle se ut som vanliga stolar och mekanismen dolda. Tänk Transformers.

Vad är bäst för din soffa och fåtöljer stol? Läder eller Microfiber?

Fåtöljer tillverkade av läder är vägen att gå, det finns billigare alternativ som en kombination av läder och vinyl och sedan finns det microfiber. Inte för att läderklädsel är så dyra som läder har blivit mer överkomliga som kan passa budgeten. Men det skadar inte att veta vad som finns där ute och göra det lämpligaste valet.

Låt oss tala om fördelen med både klädsel i din fåtölj.

Läderklädsel i liggvagnar brukade vara ganska dyra är att läder fåtöljer är hållbara och ganska mjuk, som inte kommer att riva lätt. Att vara tuff och elegant ut, sker det inte utan en nackdel men som läder tenderar att vara varmt under sommaren och repor visar lätt, kan detta dock undvikas genom att välja rätt korn av läder eller ge din katt eller hund något att tugga på i stället för din läder fåtölj.

Det finns olika kärnor av läder som används i någon läder fåtölj, theres inline, bi-cast, full grain och många andra med olika hållbarhet.

Å andra sidan, låt oss se vad en microfiber erbjuder.

Det har blivit mycket populärt alternativ till läder bland annat material för klädsel, eftersom det finns fler alternativ för att gå med den stil du siktar på.

Till skillnad från läder, är microfiber material mycket lätt och smutsavvisande och de samlar inte ludd eller damm som är perfekt för personer som lider av astma eller allergier. Det kan tvättas och kemtvättas utan att oroa krympning, men inte lika hållbart som läder.

De är också resistenta mot regn eller vatten så du behöver inte oroa dig för dem att bli blöt.

Och som läder, är microfiber inte utan en hake för att de är känsliga för hög temperatur, eftersom de lätt kan skadas när de utsätts för värme.

Men för min egen smak, kommer jag att gå med stolar läder fåtölj eller soffor. Jag älskar läder, är jag partisk. Jag vet inte, jag bara älskar läder över något annat material när det kommer till fåtöljer. De känns och ser ut som de kommer att pågå under en livstid.

köper skinnstolar vilstolen och soffor snabba tips

Ett. Priset på skinnstolar vilstolen baseras på kvaliteten och kostnaden för produktionen av lädret själv. Generellt egenskaper såsom högre läder säd göra lädret tåligare vilket höjer priset på läder fåtölj stol högre.

2. Finare kvaliteter av läder möbler har mindre processteg, vilket resulterar i ett mer naturligt utseende.

Tre. För att få fördel av utseendet och känslan av läder utan hela prislapp, kan du överväga vinyl match där lädret finns på de delar som skulle vara i kontakt med kroppen, medan ryggen och sidorna av vilstol täcks vinyl som matchar lädret.

4. En blandning av vatten och diskmedel är vanligtvis allt du någonsin behöver för att hålla din skinnmöbler fåtölj ser vacker.

Fem. Håll din läder fåtölj i direkt solljus. Solljus kan orsaka blekning och hög värme kan göra skinnmöbler spröd.

6. Din skinnmöbler kan behöva en period av att bryta i. Läder stolar har en elastisk kvalitet till dem och kommer att uppfylla med användning över tiden.

7. Se till att husdjur är de-klor eller ha tillgång till saker att klösa eller tugga på istället för din läder fåtölj stol som husdjur och fåtöljer läder inte alltid komma överens.