steg för steg rengöring och tips organisation för badrum

Badrummet är ett område med ett hus som behöver ständig uppmärksamhet. Beroende på mängden människor som besöker detta område, kan ett badrum måste upprätthållas på en daglig basis. Om ditt badrum är inte ren, kan det vara en riktigt obekväm situation för alla inblandade.

Rengöring ett badrum är inte precis en rolig tid, men när badrummet är ren, det är väl värt ansträngningen. Låta smuts och fett bygga upp i veckor och månader är ett recept för katastrof. Om grime byggs upp på din dusch, badkar och bänkskivor, kan det vara svårt att ta bort och kan även lämna fläckar. Färgning är en starkare möjlighet om du har ljusare kakel och färger bänkskivan. Stanna på toppen av rengöring genom att göra lite varje dag är ett bra sätt att se till att badrummet inte urartar.

första stegen … rengöring ditt badrum

Ett av sätten att hålla ditt badrum ren är att använda klassiska skrapa. Denna post kommer att hjälpa rengöra alla ytor i badrummet, inklusive plattor, glas och bänkskivor. Denna rengöring verktyg är ett bra sätt att undvika mögel uppbyggd. Handtaget är förkromad plast och gummi-bladet är i ett rostfritt stålblad. Du kan även lagra denna klassiska Gummiskrapa rätt i duschen, med sin sugpropp hängare.

Den Deluxe Gummiskrapa är liknande i design som den klassiska en, men handtaget är förkromad zink och rostfritt blad komponent är polerad och greppet är halkfri för enkel användning.
Alla badrum ska ha en papperskorg, men om du vill att den utom synhåll, monterar Dörr papperskorg på dörren inuti skåpet. Det finns en större korg för användning i köket och en mindre för badrummet.

organisera ditt badrum

Rengöring av badrum kan vara långtråkig, men du verkligen kan hjälpa dig städa snabbare och få jobbet gjort rätt om du lär dig att organisera badrummet. Om du har 12 Fot Chrome Caddy hörndusch, kan du ha din tvål, schampo och balsam på caddy hyllorna snarare än på hörnen i badkaret eller infällda hyllor i duschen. Placering dessa poster på caddy kommer att frigöra de övriga områden av den faktiska badkar eller dusch för enklare rengöring.

Under badrum sink kan vara en katastrof om du inte har den rätta organisationen. The Gray Expanderbar Under Sink Hylla kan verkligen sätta detta område i syfte. Det finns två nivåer med löstagbara paneler så rören inte kommer att blockeras när Sink Hylla är på plats.

Om du inte har något utrymme för hängande handduk barer eller bara vill ha lite extra lagringsutrymme för dina handdukar, är handduk Valet för dig. Du kan sätta två stora handdukar på barerna och du behöver inte vara orolig att det kommer att välta eftersom det stöder tunga och blöta handdukar. Staplarna är brett och effektivt luft torka våta handdukar bättre än att lämna handdukar på krokarna.

Bänkskivor kan också lätt bli rörig. Under hela dagarna, veckorna och månaderna, kan bänkskivor samla massor av artiklar, samt smuts och grime.
Om du använder den Stapelbar Vanity Basket, kan du placera din parfym, smink, handkräm och annan kosmetika på ett ställe och enkelt flytta hela korgen utanför disken när du rengör badrummet. Att flytta ett objekt är mycket enklare än att behöva ta bort varje objekt
individuellt när du städar.

När du placerar schampo flaskor eller balsam på hyllorna i dusch eller bad, kan dessa flaskor lämna märken på brickan hyllor eller dusch. Double Dispenser är snygg och kan hålla ditt schampo och balsam. Enheten har en pre-uppmätt pump, så du behöver inte oroa dig för att slösa pengar genom att använda stora mängder av schampo och balsam och dina hyllor kommer inte få så smutsig utan flaskor.

Den inre Dispenser fungerar också bra, speciellt i närheten av fåfänga att dosera tvål. Denna enhet har även en pre-uppmätt pump så att du inte kommer att slösa pengar. Du kan enkelt ta bort dispenser från fästet på väggen så att du kan fylla på tvålen. Fästet fästs på väggen med silikon lim och tvåvägs band, båda ingår.

Med rätt produkter och upprätthålla detta område på ett konsekvent sätt är det bästa receptet för en ren badrum. Den tid och ansträngning som krävs för att hålla detta område rent kan minskas drastiskt med en bra plan och några pålitliga arrangörerna badrum.