spara pengar genom att installera ledda downlights

De flesta människor tillbringar inte mycket tid att tänka på belysning och dess tillhörande energikostnaderna i sina hem eller företag, men det skulle ändras snabbt om de visste de fördelar och besparingar som tillhandahålls av energieffektiv belysning som finns på marknaden idag. Ange LED downlight, en av de bästa LED-belysning lösningar som finns och ett utmärkt exempel på hur LED-belysning kommer att revolutionera belysningsbranschen. Även om inte alla aktuella LED reservlampor lever upp till sina påståenden, produkter såsom Cree LR6 Downlight förse dig med vackra varmvitt ljus, en 85% energibesparing jämfört med konventionella glödlampor och en 50.000 timmars livslängd. Det betyder att det inte kommer att behöva bytas under de närmaste 20 åren eller mer om körde för ca 6-8 timmar om dagen. Den viktigaste frågan de flesta människor befinner sig frågar om LED-downlights är, “Gör fördelarna motiverar de höga kostnaderna?” Svaret är ett definitivt ja.

Låt oss titta på de kostnadsbesparingar för att använda en LED-downlight såsom Cree LR6 närmare. De flesta konventionella downlights använda en vanlig 65-watts glödlampa och körs på en switch som vanligtvis innehåller flera downlights. I det här exemplet ska vi säga att det finns totalt sex lampor på en switch. I genomsnitt, till kostnaden tända bara en 65-watts glödlampa för 50.000 timmar är $ 325, så du tycker att sex av dem skulle kosta $ 1950 för att arbeta under den tiden. En annan faktor som vi måste överväga är rankad livet av en glödlampa, vilket är typiskt 750-1000 timmar. Förutsatt varje lampa varar hela 1000 timmar, kommer vi att behöva köpa 50 lampor per armatur för att få 50.000 timmar av total driftstid. Multiplicera det med 6 matcher och vi kommer att köpa 300 lökar! Om kostnaden per glödlampa genomsnitt $ 2 Vi kommer att få betala en extra $ 600 för en totalsumma på $ 2550 för att köra sex glödlampor.

Nu, vad gör det Cree LR6 kostnaden för att arbeta under liknande omständigheter? Otroligt, kör den på bara 12 watt och använder 85% mindre energi än en 65-watts glödlampa. Energikostnaden för att tända ett LR6 för 50.000 timmar är endast 60 kronor i genomsnitt. Om vi ??har sex downlights då vår totala energikostnad motsvarar futtiga $ 360, med den extra bonusen att aldrig behöva byta ut dem. För närvarande LR6 säljer för runt $ 90, så vi ska spendera ungefär $ 540 till installera dem (de kan installeras som en direkt ersättare till vanliga downlights, inga speciella verktyg behövs) kommer och vår totala kostnad är $ 900 under 50.000 timmar. Det är en enorm besparing på $ 1650 över använder 65-watts glödlampor!

I fall du undrar hur en LED downlight kan jämföras med ett kompakt lysrör (CFL), är LED downlight med upp till 50% mer energieffektiv än en lågenergilampa, och dessutom inte innehåller kvicksilver, ett giftigt material som kräver särskild avfallshantering och rensning om en CFL lampa skulle gå sönder. En sista fördel med LED-downlights är de producerar en mycket mindre mängd värme än traditionella glödlampor och kommer därför att bidra till att minska kostnaderna i samband med luftkonditionering.

Den enda fråga kvar att ställa är, “Var ska jag köpa LED-downlights?” Online företag som Polar-Ray specialiserade på LED-belysningslösningar och kan hjälpa dig att hitta det du behöver för ditt hem eller företag. Online allmänna belysning butiker kan fylla LED-lampor, men kanske inte har den kompetens eller kundtjänst för att se till att du får exakt vad du behöver. För närvarande är det ännu svårare att hitta LED-downlights med lokala butiker och, när du inte hittar dem, kostnaderna är oftast högre än vad du hittar på nätet.

Förhoppningsvis har jag lagt ut en tydlig väg för att förstå de kostnader och miljömässiga fördelar med att använda LED-belysningslösningar som Cree LR6 Downlight. Den initiala kostnaden för att köpa denna och liknande produkter är obetydlig när den tas i perspektiv, och de fördelar för din plånbok och miljön ska tydligt synas och kännas.