sol nyanser skydda ditt tampa hem från solen

Florida är Sunshine State och det innebär att ha vackra trädgårdar och landskap runt. Tampa hem tar ofta full nytta av detta vackra landskap genom att ha en massa stora glasfönster. Sunshine är inte alltid godartade, men. Ibland kan det också vara för svår. Det är där sol nyanser kan hjälpa. Solar nyanser kan du njuta av Tampa solen samtidigt skydda ditt hem och familj från dess hårdhet.

Solens ofiltrerade UV-strålar kan orsaka hudcancer även när du är inomhus. Detta kan vara mycket farligt för familjen. De UV-strålar bleknar också bort färgerna i din värderade trägolv, möbler, klädsel och mattor. Dessutom orsakar ofiltrerad solljus värme till poolen i huset. På grund av detta, kommer din elektriska fläktar och luftkonditionering måste arbeta mycket hårdare och förbrukar så mycket mer energi för att motverka värmen och gör din inredning bekvämt att leva i. Som ett resultat växer din elräkning till enorma proportioner.

Även om du har råd att betala för en stor elförbrukning, är detta inte ett miljösäkert praxis. Luftkonditioneringsapparater är ökända för koldioxidutsläpp. Enligt en rapport från US Department of Energy, värme-och kylsystem som används av amerikanerna släpper en halv miljard ton koldioxid i miljön varje år. Detta bidrar mycket till den globala uppvärmningen. Det skulle därför vara bäst att hitta andra sätt att hålla hus interiörer sval trots solen.

Träd och kanske krypa vinstockar på spaljéer kan ge skugga som kommer att hjälpa skydda ett hem från solen. De bästa ligger på de södra och västra delarna av huset exteriör ger det bästa skyddet. Träd kommer att ta år att växa lång nog att ge lite skugga, men. Vines på spaljéer kommer kanske bara behöver månader men kan inte ge så mycket skugga.

Det finns andra alternativ till sol nyanser för ditt hem. Du kan installera persienner eller jalusier. Båda kan justeras för att stänga helt eller delvis för att reglera mängden solljus du vill tillåta in i huset. När stängd, men stänger du också din uppfattning helt. Solar nyanser är bättre än persienner eller jalusier just därför att de kan skydda mot skadliga UV-strålar och hålla värmen men ändå låta din vackra Tampa landskap i. Detta beror på sol nyanser är transparenta även när helt täcker fönstret. Du kan fortfarande se ut till din Tampa trädgård eller landskapet. Å andra sidan, kan de utanför ser inte in, vilket ger dig fullständig sekretess.

Solar nyanser blocket 99% av destruktiva UV-strålar. För huden, motsvarar detta en solkräm med SPF 80, som skyddar dig och dina nära och kära i ditt Tampa hem. Det garanterar också att du håller skönheten i ditt trägolv, möbler, klädsel och mattor mycket längre.

För att ytterligare förbättra inredningen i ditt hem, kan du kombinera din sol nyanser med andra fönster behandlingar. Solar nyanser kan gå med gardiner för en mer casual look eller med draperier för mer formella sammanhang. I sovrum, kan du koordinera dina sol nyanser med dina sängkläder. Efter allt, sol nyanser finns i olika färger, färgkombinationer och mönster, inklusive präglade mönster. De kan också vara utrustade med automatisk indragning systemet så att de göms undan helt när solen inte är så påfallande och de behövs inte. Det är upp till dig att bestämma den specifika anpassade kombinationen utifrån dina behov. Hunter Douglas har ett brett utbud av sol nyanser och andra behandlingar fönster och koordinater för att välja från i Tampa.