se varningssignaler om ripoff målning entreprenörer

Numera finns det många människor med olika yrken och specialiteter. Tillsammans kommer med som är hårt arbetande människor, lata människor, okvalificerade arbetstagare, och ännu värre helt enkelt personer som inte arbetar och lura dig på dina pengar. Det har varit några mycket unfortuate och hemsk händelser jag har hört när det kommer till entreprenörer i min tid, av vilka de flesta har att göra med oärliga människor rippning av hårt arbetande och ärliga människor.

Som ett resultat av dessa senaste händelser och historier om entreprenörer hem målning, har jag valt att skriva den här artikeln för att hjälpa de ärliga husägare och folk inte stöta eller engagera sig med dessa sluga entreprenörer.
Låt oss börja med att nollställning in på några av de varningssignaler om en ripoff konstnär.

över priser eller kraftigt rabatterade
Den första posten som kan leda dig till en möjlig bluff är avgifterna. I allmänhet kommer en målning bluff företag vara en betydande änden av spektrumet, hög eller låg, när det gäller priser. Dessutom ger de vanligtvis du en hastighet utan någon forskning på hur mycket arbete som är nödvändigt för att måla ditt hem eller kvalitet färg som används. Låg boll citat är antagligen för grundmaterial som är låg kvalitet. När, eller om, de ger dig en kurs för överlägsen färg tillverkningsfel eller ett slutdatum då du kan jämföra äpplen med äpplen.

Ibland är förslaget så låg det skulle verkar som om de skulle kunna förlora pengar själva på jobbet. Så du är kvar att räkna ut hur de kan göra projektet för en sådan fraktionerad kostnad jämfört med andra företag. Det bästa svaret, vilket förmodligen är sant, är att de kommer att göra jobbet i denna takt på grund av dem inte avsluta projektet som en erfaren utbildad professionell skulle. Det ordspråket du får vad du betalar för appplies här mycket väl.

På motsatta sidan, om de fungerar från den andra änden av skalan, kommer den noterade kursen verkar extremt orimligt. I majoriteten av fall, kommer personen att ha en svår tid inrättande priset när uppdelade per vara. I slutändan kommer du att se att de helt enkelt är utfyllnad sina fickor för din räkning.

Några ytterligare röda flaggor att se upp för är:

Tid för att avsluta jobbet
En smidig talar målning entreprenör ger normalt en uppskattning dtime att slutföra det verkar extremt snabbt. Detta är direkt relaterat till deras intresse för att göra kvalitet kvantitet versis. I ett nötskal, försöker de compelte ett stort antal arbetstillfällen så fort som möjligt. Anledningen till detta är enkel ekonomi. Mer pengar. House målning entreprenörer betalas av det färdiga arbetet. Så, ju mer arbete de kan avsluta, desto mer pengar de får.
Identifiering, att de inte har några visitkort eller deras kort har en post-adress office box.
Pressa komma överens, de vill att du ska skriva nu. Företaget säger att priserna är på väg upp i de närmaste dagarna eller veckan. De körde runt kvarteret och berätta de målade bara din granne hem och de har extra färg kvar att göra din och de kommer att ge dig ett riktigt bra pris. Betalning up-front, jobbet kommer i allmänhet att innebära massor av material att köpa. De kommer att behöva dig att betala nu för material kostnad. En allt kontant affär utanför böckerna, i huvudsak inget skriftligt.

den ärliga hem målning entreprenör
Eftersom du nu är kunnig på några viktiga varningstecken att hålla utkik efter från bedragare, är det dags att förstå vad du kan förvänta dig att få från en ärlig professionell eller företag.
Kvalitet tid, det första objektet som du bör vara medveten om ett hårt arbetande välutbildad professionell är att de kommer att visa en bestämd intresse för vad du vill ha för ditt hem. De kommer att undersöka allt som behöver göras och ger dig kvalitetstid på citatet tar allt i beaktande.

Rimlig Citat; Börskursen kommer vara typ av vad du förväntat dig, inte för högt eller för lågt. Plus, kommer alla avgifter vara ordentligt specificerade av kostnaderna.

Ett bra tips, ytterligare ett viktigt område att komma ihåg när du söker efter en målning entreprenör är att lyssna på dina instinkter. Om personen eller företaget du förhandlar med lämnar dig med en dålig smak, fortsätter intervjua folk tills du kontakta någon som du kan lita på. I slutändan är det dina surt förvärvade pengar så välj smart med vem man ska spendera det på.