restaurang kylskåp

Välkommen till min artikel om kylskåp! Här hittar du kylskåpet som är betydligt mer korrekt på kraven från dem som driver en restaurang. Verktygen till specialisten kylning är definitivt mycket talrika från frekventa kylskåp som kan hittas under i köket i ett hus, även om det “normala” kylskåp är utrustad med de mest moderna teknik, logiskt, dessa skillnader beror på olika önskemål som en individ och en krögare om, exempelvis, att den mängd eller den högsta kvalitet på måltider hålla.

Restaurangen kylskåp, faktiskt sticker ut omgående för förmågan, som tydligt skall vara lämpliga mot kommersiella krav, samtidigt, bör storleken med kylskåpet inte ens vara överdrivet, så att du kan undvika slöseri med utrymme ( många restauranger inte har till sitt förfogande en plats som är säkert enbart för kyl) och möjliggör en fantastisk enkel användning. Komfort och bekvämlighet, i själva verket är utan tvekan två viktiga funktioner inne i köket på en restaurang, någonstans vissa människor har att utföra samtidigt, och de måste dessutom utföra sina uppgifter inom kortast fungerande tiden.

Den visst inre strukturen i restaurangen kylskåp garanterar också en hög grad av funktionalitet, tack för den bästa organisationen från den presenterade utrymme, och framför allt tack vare en snabb och enkel rengöring: en fantastisk fördel i dessa offentliga platser, där denna operation måste i särskilt försiktig. Dessa unika specialutrustning sedan ge första hand till den perfekta bevarandet av måltider: finns ett stort företräde, exempelvis mellan de produkter som är utrustade med luftflödet system som tillåter dig att underlätta jämn fördelning av temperaturen och den ideala fuktighet examen, kombinerade modeller (med vissa oberoende fack med många temperaturer), speciella produkter för konservering av färsk fisk, för lagring av vin, till underhåll av bakverk och en hel del mer.

Som alltid, den högsta toppkvalitet samt valet av de mest pålitliga märken är två ovärderliga egenskaper: du kan undvika obehagliga haverier, plus den förlust av totala partier av måltider … och vederlag mot elförbrukningen, kan du även undvika återverkningarna på din plånbok och, mest av allt, kan du bidra på omgivningen spara.

Vi övergår nu till att vissa funktionella instans: 726.496 Professional kylskåp för dem som behöver specialiserade föreställningar inom ett begränsat kyl utrymme. Gross förmåga av 1630 liter, temperatur 2 ° C / 10 ° C. Dimensioner (mm): 2272 x1163 x1021. Det finns en enda dörr, med öppning för lämplig. Kylskåpet är utrustat med ett luftflöde system för en homogen kylning och med en avfrostning teknik. 726.465 Expert tvådörrars kyl, med rostfri kaross. Gross förmåga: 1300 liter. Mått (mm): 2000 x 1440 x 788. Temperatur: -2 ° C / 10 ° C. Denna kylskåpet har automatisk avfrostning metoden tillsammans med ett luftflöde metod. Dörrarna stängs automatiskt om de är i den position lägre än 90 grader och låsas i en position 95 grader. Möjlighet att öppna dörrarna förrän 180 grader 56.795-158.802 Expert tvådörrars kyl, med rostfri kaross. Kapacitet: 1500 liter.

Temperatur: -2 ° C / 8 ° C. Dimensioner (mm): 2040 x1390 x 800. Den har en intelligent avfrostning teknik. Nu när vi har utvärderat de grundläggande kännetecknen för denna restaurang kylskåp, måste du bara se till kylen som gör i ditt fall, det breda spektrum av presenterade merchandise (och i synnerhet möjligheten att begära en skräddarsydd utrustning) kommer gör att du för att hitta den professionella kylskåp som är perfekt för dig.