remodeling ditt hem genom att ta dessa smarta steg

Varje husägare har drömmar för sin egendom, men ofta inte vet hur sparsamt att investera i sina hem. Våren är en perfekt tid för början ombyggnader. Det är bara något om vädret och det gröna gräset som får oss att vilja måla väggarna vi har stirrat på hela vintern.

Du kan göra val för att renovera ditt hem som inte skadar din plånbok. Vad är det yttersta målet för den sparsamma husägare? Att ha vartenda öre som går in i ett projekt kommer tillbaka till dem. Det finns åtgärder som kan vidtas för att säkerställa att du inte spendera alltför mycket pengar på detta projekt.

Oavsett om du planerar att måla ett rum, renovera ditt kök eller lägga på en andra berättelse, måste du göra kloka val. Låt oss titta på några steg som tar dig till en framgångsrik och sparsamma, projekt.

Steg # 1: Beslut måste göras

Detta är ditt hem, och du har några beslut att fatta. Den första är om ditt projekt kräver en entreprenör eller inte. Detta beror på hur mycket tid du har, vad dina kunskaper är och hur mycket stress du kan hantera. Om det finns även en liten antydan om att du inte kan avsluta projektet eller kommer inte att avsluta det väl, bör du anlita en entreprenör. Ja, du måste betala mer, men i slutändan har du något som har potential att tilltala köpare, inte stöta bort dem.

Om du väljer att använda en entreprenör, göra några smarta beslut. Du måste leta efter en entreprenör. Ställa massor av frågor och gå med någon som du är bekväm med. Word-of-mouth kommer att berätta en hel del, så be alla du känner om vad de har hört talas om entreprenören i fråga. Glöm inte att ringa Better Business Bureau och statens allmänna åklagaren om eventuella utredningar eller klagomål på entreprenören och dennes underleverantörer.

Steg # 2: Ta det ett projekt i taget

Om det här är ditt första ombyggnadsarbete projektet, börja inte med något större. För att hålla din ekonomi och förnuft i takt, bör du prioritera vad du behöver göra i hemmet. Försök inte göra allt på en gång. Till exempel, kommer att ha ditt vardagsrum målade och ditt badrum slits ut samtidigt vara en stor påfrestning för dig.

Börja med de minsta och mest mindre projekt först. Detta inkluderar ofta de saker du kan göra själv, som att måla och nya armaturer. Sedan flytta till de projekt som kommer att betala dig i det långa loppet, såsom nya fönster och stora system. Vrid sedan till den kosmetiska och efterbehandling.

Steg # 3: billiga kommer att resultera i kostsamma

Det finns många ställen där du kan slarva i kostnad. Dina väggar, tak och golv är inte bland dem. Du kan köpa billigare fixturer, släta kakel badrum och måttlig kostnad apparater. Men din struktur, isolering, el, VVS och värme och kyla är det som gör ditt hem effektivt. Genom att spendera hela dollar för dessa saker, kan du spara lite pengar i det långa loppet. Tro mig, stigande verktygen är all anledning att göra ditt hem top-notch effektiv.

Tillsammans med detta, bör du investera i bra fönster och dörrar. De är dyra, men återigen, inte en plats för att sänka kostnaderna. När du köper fönster, leta efter märken med höga betyg energieffektivitet och låga underhållskostnader. Ett bra val är ofta en god kvalitet vinyl fönster.

Steg # 4: Klassisk design är alltid bäst

Medan trender är kul, skär de tillbaka dina återförsälja alternativ. Till exempel, min man och jag är i en västlig Cattle Baron look. Vi väljer att visa detta i våra skinn och inredning kohud och inredning. Vi vet att om vi går för långt, som en väggmålning av en boskap enhet på matsalen väggen, att bara en speciell person kommer att vilja hem.

Du är bäst av om du använder klassiska material som trä och granit, och enkel design. Använd din inredning som ett sätt att ge ditt hem stil, eller vara beredd att måla innan du kan sälja hemmet.

Steg # 5: Räkna med din budget att blåsas

Det är en trevlig idé att tro att du kan hålla dig till din budget, eller ännu bättre, kom in under budget. Men detta är inte alltid möjligt med projekt ombyggnad. Varför? Eftersom bostäder håller massor av överraskningar.

Du ska ge dig själv minst 15% över din budget som manöverutrymme. Detta kommer att dämpa dig från oväntade kostnader och överraskningar. Gör detta speciellt om du arbetar med en entreprenör. Kom ihåg att du budget och hans beräkningar är bara siffror upp i luften. När dollar spenderas, är att hur mycket ditt arbete egentligen kostar.

Det finns många sätt att vara sparsam när du gör ändringar i ditt hem. Promenera genom gångarna i din lokala hem butik när vi fattar beslut. Fråga din entreprenör för att hjälpa dig att få det bästa för dina pengar. Men den översta faktorn att vara sparsam i ditt hem remodeling projektet? Kunskap. Göra en del forskning och utredning av vad du ska göra med ditt hem. Titta på de inblandade steg och vad som väntar den slutgiltiga projektet ge dig. Använd dina möjligheter till kunskap till din fördel och du kommer att fatta kloka beslut för ditt hem.