populär kök golv

Titta runt i köket, är det svårt att säga vad som blir den mest använda. Kanske är det kylskåpet som tyst nynnar tillsammans, alltid hålla allt inne fräsch och sval. Eller kanske det är diskmaskinen som obevekligt bustles och swishes som det scrubs disken städa om och om igen. Då igen, vad sägs om att slaktbänken som dagligen utsätts för den kraftiga skivning och tärning av de bästa knivar ett kök har någonsin sett? I verkligheten, från bostäder byggs med enkel ranch hus planer till lyxiga egendomar, är den hårdast arbetande delen av köket ingen annan än golvet.

Köksgolvet är föremål för dagligt missbruk. Skor, husdjur, porslin, vätskor, och alla andra sätt på smuts och skräp sätta upp en ständig attack. Det är ett konstigt finns det fortfarande golv kvar alls! Nu när du har tittat närmare, kanske du ser att slitage. Vad var en gång levande och snygg nu ser jolleseglare och daterade. Om det är dags för ett golv ansiktslyftning, har de alternativ har aldrig varit bättre.

Vinyl – Vinyl är den mest populära golv objekt när det gäller kök utrymmen. Finns i ark och kakel, är vinyl bra på fötterna, finns i någon design tänkbara, tuff, billig, lätt att installera och underhålla. Det kan ibland vara mottagliga för vattenskada eller färgning om de inte rengörs regelbundet och vid behov.

Linoleum? När golv val av tidigare generationer, är linoleum redo att göra en comeback. Det är tufft och lätt att rengöra, precis som vinyl. Det är också prisvärda och tillverkade av alla naturliga produkter gör det mycket populärt med den gröna rörelsen. Som en bonus har det som en gång ansågs gammalmodig nu blivit retro. Mönstren är rikligt och passar perfekt in i dag? S hem stilar.

Laminat? Laminat har utseendet av trä utan kostnad eller skada bekymmer. Lätt att installera, underhålla, och har råd, är laminat hållbara och snygga. Det kan också läggas på befintligt golv men ofta kräver professionell installation. En nackdel att ha i åtanke? när en del av golvet blir sliten, kommer hela golvet behöver bytas ut.

Tile? Keramik, porslin och stenbrott är alla kakel material idealiska för kök golv. Extremt slitstark, kan plattorna bytas ut individuellt om de skadas. Glaserade plattor motstår fläckar och kan lätt rengöras. Matt eller strukturerad glasyrer rekommenderas för säkerhet högblank kakel utgör en halkrisk när det är vått. Kakel kräver professionell installation för att säkerställa en kvalitet, lång livslängd våningen.

Natursten? Idealisk för lågtrafikerade kök, är natursten extremt elegant och oöverkomligt dyra. Denna typ av golv är ofta förknippad med luxary hem planer, eftersom det kräver regelbunden skötsel och tätning på grund av risken för färgning.

Trä och matta? Trä och mattan är material som skulle kunna övervägas för kök golv men rekommenderas inte. Underhållet för antingen det är nödvändigt för att hålla golvet säker och hygienisk är intensiv och inte realistiskt för högtrafikerade kök.

Kök golv har aldrig haft så många alternativ. Fråga runt och se vad vänner och erfarna yrkesmän rekommenderar. Tänk på vad du gillar och vad som är realistiskt för ditt kök livsstil. Sedan bygga ditt val kök golv rakt in dina koloniala houseplans. Med lite forskning, kommer den perfekta köksgolvet snart på jobbet, i hjärtat av ditt hem.