om sprit lagring

Systembolag lagring kan förvirra typiska vin köpare. Såvida du inte är ett vin missbrukare, kan lagra alkoholhaltiga mixar vara ett problem, och många människor gör det inte rätt. Sprit i en förseglad flaska får inte bli ruttna, men det bör förvaras på rätt sätt. Å andra sidan, blir de i en öppnad flaska väderexponerats som sänker deras hållbarhet. Alkohol kan lagras i ett vin kylskåp eller skåp för att bevara sin fina kvalitet.

En spritskåp erbjuder ett enkelt sätt att lagra denna alkoholdryck. Skåpet syfte är främst för lagring av alkoholhaltiga sprit och mixar. Det finns i allmänhet två typer av dessa skåp-en är fristående och den andra kan byggas in i väggen i ditt hem. Båda typerna ger tillräckligt med utrymme för dig att hänga vin bägare och redskap butik.

Dessa möbler finns i många utföranden. Om du installerar ett i ditt hem, bör du se till att dess utseende matchar inredningen i ditt hem. Ett vinskåp har normalt rack för glas och lådor för alkoholhaltiga drycker och blandare. Vissa har inbyggda kylskåp, där färskvaror kan lagras. Skåpet erbjuder ett flexibelt sätt för ditt hem vin lagringsanläggning. Du kan kombinera detta möbler med en våt bar eller en disk.

Ett vin kylskåp, å andra sidan, kallas också en vinkyl eller ett vin kylskåp. Den har till uppgift att kyla dina alkoholdrycker bortsett från att bara lagra den. En liknande apparat som kallas en vinkällare, som kontrollerar fuktighet. Men vissa typer av viner smakar bättre när den serveras kall, därav behovet för kylskåp. Alkoholhaltiga drycker bör förvaras vid en temperatur på 13 grader Celsius. En vinkyl kommer att sätta drycker till den avsedda temperaturen vid servering.

Ett vin kylskåp skiljer sig från en vanlig kylskåp. Det senare temperatur är för kallt för lagring av dessa speciella drycker. Samtidigt, inte stannar temperaturen hos en typisk kök kylskåp inte konstant. När du öppnar det, skulle dess temperatur gå upp lite. Alkoholhaltiga drycker behöver jämn temperatur. Detta innebär att du inte kan lagra dessa drycker i ditt kylskåp. En annan sak som gör ett olämpligt kök kylskåp för lagring av dessa drycker är dryckerna kan bli kontaminerad lättare.

Dessa alkoholhaltiga drycker är inte din vanliga drycker. De måste hållas och serveras vid rätt temperatur-eller inte tjänar dem alls. Lätta röda viner i allmänhet lagras vid 13 ° C. Om du lagrar flaskor ljusröda drycker i kylskåpet, se till att den uppmätta temperaturen är vid 13 ° C. Fylliga röda drycker bör förvaras vid temperaturer från 15 ° -19 ° C. Torra vita drycker, inklusive rodnad och ro, serveras vid lägre temperaturer, mellan 8 ° C till 14 ° C. Vid tillämpning av lagring, kan dessa flaskor förvaras i sina respektive kylskåp vid 13 ° C. Champagne ska hållas vid mycket lägre temperaturer (6 ° -8 ° C), därför bör det konsumeras snabbt eller hålla det lagras tills servering tid.

Eftersom olika typer av viner måste lagras vid olika temperaturer, är behovet av en lämplig vin kylning apparaten uppenbar. En enkel kylskåp för dessa drycker får inte vara lämplig för lagring av andra typer av drycker. Om du har flera olika typer av alkoholhaltiga drycker, kan du investera i en vinkällare med olika temperaturzoner.