Oasis

Även livsföring studier slutgiltigt bevisar att vi spenderar mycket mer tid på arbetet, de antyder också att vi utnyttjar vår rekreation tid betydligt mer produktivt, vilket måste vara en stor sak.

En av de konstruera trender som lämpar sig väl till vår växande vill njuta av vår fritid åtgärder med större aptit kommer att vara utomhus pergola.

Från arkitektoniskt skapade underhållande rum som flödar från inomhus ut till en hastigt konstruerat uteplats, verkar det som oavsett vad våra utgifter budget tillåter, vi alla behöver för att fånga essensen av de fantastiska utomhus.

Men utomhus pergola gör en hel massa betydligt mer än i princip presentera en avslappnad område för avkoppling ute eller underhållande anhöriga och vänner, presenterar de också en sval, skuggig plats som kommer att resultera i egentligen en påverkan på temperaturen inne.

Under de senaste decennierna har en Royal Caribbean fartyg hålls vanligtvis titeln “Världens största kryssningsfartyg.” Och varenda gång de har höjt ribban – med början i 2800-passagerare Sovereign of the Seas i 1988 – det varit svårt att föreställa sig att större fartyg skulle komma tillsammans.

Men tjugo plus år senare, har Royal Caribbean överträffat sig själva med lanseringen av Oasis of the Seas. Redovisat 5.400 passagerare, hon är en innovativ flytande stad som kan gå tå-till-tå med nästan varje landbaserat resort och komma ut på toppen.

I Australien, där de utsträckta varma somrar menar vi normalt swelter för så mycket som sex månader i taget (beroende på exakt var du bor), en skuggig oas byggdes med särskild hänsyn till varje dag rörelse solen över himlen kan utveckla den svala komfort som vi längtar efter när temperaturen svävar.

där man bygger utomhus pergola

Placeringen av ens utomhus pergola beror på hur din bostad är utvecklat och i vilken väg de viktigaste levande områden ansikte. Naturligtvis skulle det vara meningsfullt att bygga en täckt pergola på västläge sidan av sin egendom bara för att solen går ner inne i väster, men det är inte ständigt förmodligen den mest praktiska eller hållbar lösning.

Vid 1,4 miljarder dollar, var Oasis också i huvudsak de mest kostsamma skeppet hittills. Och de flesta konton, var medlen snyggt spenderas. Den revolutionerande designen öppnar upp en kanjon än körningar via mitten av fartyget, lyckades föra utsidan i. Konstruktörerna elimineras taket från vad som var Royal Promenade på tidigare fartyg och utvecklat den grönskande anlagd Central Park.

När du planerar en uteplats som även kommer att fungera som en naturlig luftkonditionering för hemmet, förmodligen den mest väsentliga är precis där du och dina familjemedlemmar tillbringar förmodligen mest tid?

I de flesta fall är svaret kommer att bli vardagsrummet, hushålls rum eller kök. Så det är bättre känsla för att lägga till en uteplats karakteristisk utanför dessa rum för att öka storleken på din underhållande område.

Utrymmet är längre än en fotbollsplan och den är fylld med naturligt ljus, vilket gör hytter som visas till parken en utmärkt affär extra önskvärt än konventionella inuti hytter.

Logistiken för att hantera att många passagerare är skrämmande, men Royal Caribbean skapade färdvägen för att minska olägenheter. Till exempel var terminalen vid Port Everglades utökats och Oasis i hamnar som inte behöver ha anbud.

Genom att införliva liknande golv och funktioner i utomhus region som du har inomhus, skapar effekten en illusion av de bostadsområden som flyter genom från insidan till utsidan och gör hela regionen verkar betydligt större och mycket mer inbjudande.

Fartyget har flera distinkt olika stadsdelar som inkluderar Central Park, och även strandpromenaden, precis där det finns en karusell och Coney Island atmosfär.

Oasis of the Seas matställen.