något sådant som artrit smärtlindring vad nu

hur man ska leva livet utan artrit smärtlindring i sikte, del I: acceptans acceptera. klara.

Dessa är två av de många proaktiva förhållningssätt till artrit som ett lidande kan göra för att leva livet produktivt mitt kronisk smärta. Det finns ingen långsiktig lindring från artrit smärta, i själva verket finns det ingen lindring alls. Vad vi har i tablettform, i geler, i sockerlag och i andra formuleringar är men symtomatiska relievers, inte botemedel på detta försvagande sjukdom.

Det finns inget känt botemedel för artrit hittills.

På framsidan av denna verklighet, mest artros drabbade fortsätta med sina liv motvilligt – vem kan klandra dem? Under en attack, kan smärtan växa från mild till värre, precis som en fånge som ges en respit för att titta på solen varje dag för endast 2 timmar, och sedan tillbaka till fuktskador i sin cell för resten av dagen, en artrit lidande kan bara hoppas, under en attack, att intensiteten av smärtan kommer att minska per timme och att hans nästa attack skulle inte vara så illa som den förra, ofta med någon garanti.

Men livet måste levas, oavsett vilka omständigheter man befinner sig i. För att uppehålla mig så mycket på smärtan kan råna en artros lidande av de mest grundläggande saker som livet fortfarande kan erbjuda honom. Visst, det finns liv efter artrit. Det finns även livet efter en läkares uttalande av cancer. Det beror på offrets vilja att behandla smärta och osäkerhet om hans sjukdom, och komma ur det med en vilja att bära smärtan graciöst … och produktivt. Som en soldat lämnar slagfältet, blodiga och sårade, men vars ande fortfarande oskadda, en person som lever med artrit har makten att välja – antingen att låta artrit få det bästa av honom eller att han blir bättre när en person på grund av artrit. När allt, hur du uppfattar saker blir din verklighet.

Visst, smärtan dröjer, det kommer inte att försvinna. Livet kan aldrig bli som igår när artrit var en grannes elände. Idag, att det är så mycket din verklighet som granne, är det bästa sättet att inte krypa ihop från det, men att leva runt och genom den.

acceptera det.

Att acceptera är inte att förneka hjälp med sjukdomen, inte heller beteckna en kapitulation till den. Det betyder helt enkelt att den sjuke har erkänt att han är sjuk och det är ett faktum i hans liv. Hans acceptans kan fungera som en katharsis för riktiga healing för att börja. Denial, å andra sidan, är som en vanlig reaktion av vissa människor, fördröjer läkningsprocessen, eftersom den person som lider inte skulle gripa den åkomma vid källan. Han skulle gå runt i cirklar som tar andras åsikter, utan att konfrontera sin egen. Förnekelse berövar man sin tid, vilket är den mest avgörande faktor för alla healing för att börja. Ofta blir det för sent och med dödliga effekter.

Hur accepterar man lever livet med artrit?

Lär dig allt du kan om det. Artrit drabbar inte bara äldre, utan även barn, ungdomar och även människor i deras produktiva år. Ofta förknippas med åldrande, men det var vetenskapligt bevisat som en av dessa myter trodde under en lång tid, liknade det nästan sanningen. Artrit, dock är en “sjukdom utan gränser” – är det inte definieras av kön, ras eller ålder.

Vem kan bättre definiera sjukdomen men den som lider av det? I lidande, finna mening. I stället för att vältra sig i självömkan, lära dig allt du kan om artrit. Vilka är dess symptom, som du upplevt dem, och de som genomgått andra? Vilka är de alternativ som finns för den som lider av det? Känna till och förstå naturliga metoder för att hantera sjukdomen. Hur är smärtan hanteras? Finns det faktorer som relaterar till mat och motion? Finns det bevisat artrit dieter?

Det bästa stället att börja är Internet. Internet är ett gigantiskt bibliotek med ett hjärta. Du kommer inte bara att hitta all information om artrit, är detta också krönikor av hur andra uthärdade sjukdomen, vilket kan ge dig tröst i att veta din är inte ett isolerat fall.

Dela det. Artrit smärta, en gång delade med någon som kan också identifiera sig med det, förlorar sin udd. Ömsesidigt beroende, fungerar på två sätt: du lär dig av andra och andra lära sig av dig. Båda få hjälp. Omvänt, när du inte dela dina erfarenheter med andra, inklusive den information som du samlar för att lindra sjukdom, kan artrit överväldiga dig. Det är bara en sjukdom du kan inte skaka bort.

Internet ger dig tillgång till online-grupper av drabbade som kan hjälpa dig att bära smärtan lättare. Det finns forum där du kan ställa frågor till dem som lyckades sina symtom eller lindra obehaget. Att lära av andras erfarenheter i att klara av sjukdomen kan fungera bra för din egen kamp. Tveka inte att ställa frågor och samla insikt. Bygga vänskap och hämtar inspiration från människor.

När börjar du?

Just här, på nätet. Just nu. Artrit smärtlindring i olika artrit mediciner har enkla referenser finns här på internet. Du kan besöka deras webbplatser, eller ställa in en tid för en personlig konsultation om du råkar bo i närheten. Det är upp till dig.

När du accepterar ditt tillstånd, med det kommer ett ansvar att söka efter alternativ som kan hjälpa dig att återuppta en livsstil som fortfarande kan vara produktiva men mer anpassade till din nuvarande behov.

Du har makten att välja.