luftrenare – varför behöver vi dem

Vi tenderar att tro att när vi stänger våra fönster och dörrar föroreningar, pollen och andra irriterande ämnen utomhus skulle vara permanent bannlyst från våra hem. Ironiskt nog, dörrar och fönster är inte de enda platserna för införsel av dessa mikroskopiska brottslingar. Dessa ovälkomna molekyler kan komma in i en byggnad genom sin värme-och kylsystem som bidrar till den dåliga kvaliteten på luften inomhus. Värme-och kylsystem utan fördelen av moderna filtreringssystem skulle vända inomhusmiljön helt farligt. Förvärras ytterligare av bristen på sol och frisk vind, blir insidan miljön farligare för sina passagerare än utanför föroreningar. Föroreningar i sådana hem visar sig vara så hög som sex gånger som hittats utanför miljön. American Medical Association uppskattar att så många som hälften av alla sjukdomar som rapporterats fälls av luftföroreningar inomhus. Den dåliga kvaliteten på luften inomhus är en bidragande orsak till den ökande förekomsten av vissa former av cancer, respiratoriska sjukdomar som KOL och andra pulmonella infektioner och tillstånd.

I ett modernt hem, minskar även med ett sofistikerat filtersystem monteras i sin värme-och kylsystem, luftkvaliteten snabbt på grund av sällskapsdjur ilska, mögelsporer och damm metaboliter kvalster. Husdjur skjul ständigt päls och människor, deras hudceller. Dammkvalster foder på flingor av skjul människohud och blomstra. Gut enzymer i huset kvalster kvar i sin avföring och vid kontakt orsaka astma, hudirritationer och svåra allergier i de människor som bor i huset. Inomhus är hälsa sårbara och äldre ytterligare sätta större risk genom kontinuerlig exponering för rök och rengöringskemikalier som innehåller ammoniak. Ammoniak avger flyktiga organiska ämnen (VOC) som bidrar Ozon. Ozon i sluten miljö påverkar din normal lungfunktion, ökar risken för astma och förvärrar andra pulmonella tillstånd. Andra inomhus källor för VOC är den allestädes närvarande underarm deodoranter, målarfärg och trä tätningsmedel golv. I en sluten miljö alla dessa faktorer kan få ut av kontroll och förvärra allergier hos känsliga individer, barn, äldre och sjuka.

Luftrenare öka kvaliteten på luften i ditt hem och förebygga hälsorisker:

Tack vare framsteg inom förebyggande medicin och teknik är luftrenare blir allt effektivare i att förbättra kvaliteten på luften inomhus. Luftrenare kan ta bort upp till 99,9% av luftburet mögel, bakterier, allergener och virus i hus och kontor. En luftrenare med HEPA-filter kan fälla partiklar så små som 0 0,3 mikrometer. Luftrenare med flera filtreringssystem och jonisatorer kan bli ännu bättre. Bör dock om någon i din familj lider av astma eller Ozone intolerans jonisatorer vara helt undvikas. En luftrenare med en fläkt kan ta bort damm och allergener mer effektivt än joniska luftrenare. Luftrenare som använder ultraviolett ljus tar bort bakterier från luften. Luftrenare som använder aktivt kol eller hydroxylradikaler avlägsna mögel, bakterier och virus effektivt. Aktivt kol i luftrenare är mycket effektiva för att avlägsna lukter. Du kan välja luftrenare som tilltalar ditt estetiska sinne.

luftrenare ger ett nytt liv bildar dålig luftkvalitet och lungsjukdomar:

Luftrenare fånga de flesta av de bakteriella, virala och VOC vrida inomhusmiljön hälsosamt för äldre och barn som tillbringar större delen av sin tid inomhus. Luftrenare erbjuda ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att minska luftföroreningar inomhus innan dessa människor faller offer för lungsjukdomar. Luftrenare förhindrar bronkial allergier och astma bland äldre och andra utsatta familjemedlemmar som spädbarn, småbarn, gravida kvinnor och convalescing individer. Luftrenare kan erbjuda hjälp till dem från damm allergier och skadliga ångor kemiska. Luftrenare kan ta bort deras intolerans mot husdjur eller lukter hushåll och hjälpa dem andas lätt och säkert.