konvertera till ett modernt hem med dessa design grunderna

Det finns många faktorer som du måste tänka på när man överväger de mönster och utlägg av ditt hus. Genom att följa några enkla och grundläggande principer gällande utformning, kan du skapa en atmosfär i ditt hem som utstrålar personlighet, kreativitet och en mysig känsla också. Du kan även besöka vissa display hem om du vill få en bättre uppfattning om vad man ska göra och vad man inte ska göra.

Så, här är några grundläggande mönster för att göra ditt hem känns mer modern och bekväm.

Ett. Balansera ditt rum

Det är mycket viktigt att du balansera ditt rum på bästa möjliga sätt. Balans i ett rum indikerar visuella fördelningen av poster i den. Du kan skapa en balans genom att ha ett par objekt på endera sidan av rummet eller åtminstone se till att objekten är av samma höjd, vikt eller storlek. Ett par golvlampor på vardera sidan av sängen är ett bra exempel på detta. Se till att ena sidan av rummet inte är rörigt och andra tomma. Flytta runt saker tills du får rätt kombination.

2. Få harmoni i ditt rum

Se till att allt du inkluderar i ditt rum ser ut som det har passar in i en viss form. Ja, du kan definitivt ha en bit eller två av eklektiska natur, men att skapa en enhetlig miljö säkerställer att hela rummet kommer tillsammans. Du kan göra detta genom att ha en viss gemensam färg, textur, tema eller stil körs i hela rummet, liksom hela huset.

Tre. upprepa vissa delar

Med detta menar jag att du kan upprepa några element eller stil i hela huset. Till exempel ser ett mönster på väggen, tapet, en viss färg, etc. Detta generellt att ditt hem har en härlig rytm och flöde överallt.

4. brännpunkt

Ett bra sätt att lägga till några roliga och KRAFT till ett rum eller en del av huset är att skapa en samlingspunkt. Du kan göra detta genom att lägga till en vatten-funktionen, som en damm eller ett vattenfall, i vardagsrummet eller ens ut på uteplatsen. En öppen spis, vacker trappa eller ens vackra franska dörrar eller fönster kan vara stora brännpunkter.

Fem. få lite variation i

Med detta menar jag att du ska experimentera med några härliga konstverk, vaser, bordsdekorationer, etc. Du kan även experimentera med djärva färgade soffor eller ens ljusa kuddar, eller en kontrasterande kasta över soffan. Du kan även experimentera med en vas med samma färgade blommor, den har en ganska fantastisk effekt. Inte bara detta, dessa dagar har vi alla möjligheter att bygga våra egna hem för att passa vår stil och levande.

6. Håll dig till de proportioner

Ett av de enklaste sätten att göra ett rum ser ut som en overkill är att stoppa den med föremål som inte är i proportion med dess storlek. Tänk, är sängen för stor för rummet? Är soffan ser alltför stuffy och kramp i rymden? Är målningen eller armatur för stor för väggen? När ändrats, alla dessa saker kommer att förvandla ditt rum och kommer inte att se obekväma längre.

7. uppmärksammar detaljer

Detaljerna är allt. Vissa saker kan vara mycket liten och du kanske tror att det inte motiverar din uppmärksamhet, men det är inte så, eftersom dessa saker är några av de viktigaste. Så bör du vara uppmärksam på saker som listen, bestick, skåp hårdvara, rattar dörr, lampskärmar, etc. Det är dessa små detaljer som gör ett vanligt rum och hem och förvandlas till moderna och samtida hem som speglar lyx också.

Dessa design tips är Presenteras av Glenvill, vilket är en premie lyx hem byggmästare och har en in-house team inredning. För mer information, besök dem på
www.glenvill.com.au