komposit PRYDNAD och ceder – värde och utseende

Om du funderar på att lägga till nya sidospår eller inplankning till ditt hem i år, en av de viktigaste beslut du måste göra ditt val av trä, syntetmaterial, eller annat material. Du har säkert hört dina vänner tala om ceder som sin föredragna byggnad produkt för däck, staket och rangerbangård. Det är sättet de talar om ceder som säger att cederträ är speciell. Detta år, förbättra ditt hem med ceder och lägga till en ny kortlek med komposit PRYDNAD.

Du kanske tror att ceder är mer lämpade för pittoreska stugor, men det finns ett antal utföranden som kan tillämpas på produkter ceder som matchar någon typ av hem arkitektur.

Sanningen är, att ceder ger enorma fördelar för husägare som vill ha det bästa kombinationen av utseende, isolering, och väderbeständighet. Inget annat virke kan jämföras med cederträ för sin naturliga skönhet, hållbarhet och funktionalitet. Det dämpar buller bättre på grund av sin cellstruktur. Detta träslag är cellstruktur ger också bättre värde värmeisolering. Mest respektabla byggare och entreprenörer vet och kommer att ge råd om att använda ceder grund av dess bestående värde och attraktionskraft, men de energibesparande fördelarna är värt att notera.

trall

Villaägare vill i dag att utöka sitt livsrum in på gården för att komma närmare naturen och att få mer utrymme för bakgård grillar, fester pool, avkopplande och lugn Al middagar Fresco, och kvällar tillbringade maklig läsa eller chatta med familj och vänner. PRYDNAD ger en mångsidig livsrum men det är hårt trafikerat och kan drabbas av slitage. Medan ceder är ett trevligt trädäck material, kan det behöva årligt underhåll. Vissa husägare har inget emot och njuta slipning och tillämpa ett nytt skikt av avsluta med några års mellanrum. För någon som vill mindre underhåll och mer levande, är ett bättre alternativ komposit PRYDNAD. Dessa tekniska produkter har utseendet av äkta trä, men är mer hållbara, väderbeständig, och kräver mindre underhåll. Komposit PRYDNAD är valet av dagens villaägare.

komposit PRYDNAD

Det finns en mängd olika byggmaterial du kan bygga din kortlek med. Tryckimpregnerat furu är billigt men kommer med en mängd olika problem som röta, skevhet, brott, fukt retention, insektsangrepp och uttorkning. Detta leder till däck försämring. Ceder och andra träslag såsom Red meranti är underbara skogen för trädäck, men en del måste tätas eller färgas med några års mellanrum. Komposit gallergolv å andra sidan är mycket hållbara och tål de hårdaste vinterförhållanden. Underhållet är enkelt. När temperaturerna stiger och faller och som fukt fryser och sedan tinar, är det sammansatta däck som bättre kommer att behålla sin ursprungliga utseende och skick.

Western Red Cedar sidospår

Det finns inget som Western Red Cedar rangerbangård. Det är en stark efterfrågan.

Cedar träslag vit ceder, röd ceder, och gul ceder. Fördelen med röd ceder är stram korn och hög oljehalt. Röd ceder är mer porös och du kan tillämpa ett bredare utbud av färger och fläckar på den. De mest rikliga leveranser av ceder är Western Red Cedar från västra Stilla regioner i USA och Kanada. Tillverkare som Interfor (International Forest Products) producerar en uppsättning av högsta kvalitet, kan primade ceder produkter som ger det stora värdet av ceder och som ska avslutas i valfri färg för att matcha alla moderna hem dekorer.

vinyl

Vinyl produkter på andra sidan finns i en begränsad mängd färger och säd och textur i vinyl sidospår inte jämföra med ceder. Cedars säd och struktur är svår att kopiera artificiellt. Dessa primade och färdigbehandlade ceder produkter utvecklas under ideala temperatur och luftfuktighet, med ceder substratet torkas till rätt fukthalt för överlägsen färgvidhäftning.

Studier visar att 70% av kostnaden för hemmet spåranslutning är intjänad när sälja hemmet. Dock kommer billigare vinyl sidospår bidrar inte till andrahandsvärde samt färdiga ceder produkter kommer. Din investering i ceder kan återvinnas helt när du säljer din bostad.
Vinyl produkter står för en stor andel av alla sidospår produkter som säljs i östra USA, men de köps på grund av upplevd lägre kostnad och underhåll. Den genomsnittliga homeowner ofta gör beslutet att köpa sidospår endast när en nödsituation uppstår såsom allvarlig försämring, planerar att sälja hemmet, eller skadlig fukt eller vatteninträngning sker. Valet är att använda en billig byggnad produkt i hopp om att det kommer att imponera och tjäna kortsiktiga behov.

Få husägare har råd att köpa nya sidospår var 5 år så de har fastnat med sin vinylbeklädnad produkt i många år framöver. Vinylbeklädnad har också en tendens att gå sönder under mycket kalla temperaturer och en annan nackdel är dess utseende. Få drömhem använder vinyl, och som bör berätta allt du behöver veta om värdet av utseendet. När man betänker värde, utseende och hållbarhet, är det svårt att slå ceder. Eftersom du gör denna investering i ditt hem så sällan, varför inte överväga ceder för ditt hem?

andra hem avslutande produkter
Vissa cederträ produktdistributörer bär en rad av ceder byggprodukter för användning på patio räcken, räcken däck, lister och exteriör trim.

nya hem utvecklare
Om du är en byggare av exklusiva bostadsområden, kan ceder produkter stimulera försäljningen och skapa entusiasm under öppet hus. Köpare av high end hem är känsliga för kvalitet och ingenting säger klass och elegans vägen ceder gör. Dagens ceder produkter tillverkas och utformade för att passa alla hem arkitektur. Den prestige cederträ produkter är värt att notera och skapar verklig försäljning som genererar värde för ditt nya hem utveckling.