kommer franska dörrar passar ditt hem

Om du funderar på att göra ett unikt uttalande eller öka attraktiviteten i ett hem yttre utseende då franska dörrar skulle vara populärt sätt att gå. Vissa husägare väljer att installera franska dörrar i det inre av deras hem och använda dem för att ge tillgång till en formell middag eller vardagsrum. Franska dörrar installerade för yttre åtkomst förbise brukar en trädgård eller gård / däck område. I hem och trädgård tidningar, är det vanligt att se franska dörrar med utsikt över en färgglad trädgård befolkad av blommor, exotiska växter och trädgårdsmöbler.

Lanai dörrar använder en liknande strategi, som syftar till att föra utomhus i. Detta ger en känsla av konstnärlig skönhet som man kan associera med en bild. Altan dörr hantverk är en återspegling av vård i handgjorda material. Dörrarna kan formas, skäras och mätas för att passa varje öppning, som omfattar hörnet av ett hus.

Franska dörrar kan inte konkurrera med den unika förmågan hos en sjal runt Lanai dörren. Blick på din frukost vrå, föreställa sig den sällsynta upplevelsen av en sjal runt glasdörr som passar rätt in i det skrymsle. Lanai dörrar har den extra fördelen av deras bi-vikning applikation. Öppning av Lanai dörrarna kan smälta uteplatsen och matsal i ett. Övergången från inre till yttre är sömlös.

Fyll ditt hem med ljus

Till skillnad från franska dörrar, är Lanai dörrarna inte begränsas av det utrymme tillgänglighet eller tjockleken på väggarna. Installationen är rimligt i de flesta områden i väggen utrymme även runt hörn. Därför Lanai dörrar är mycket mer mångsidig än traditionella franska dörrar.

Typiska yttre åtkomst på baksidan av hemmet kommer ofta från matsal eller kök områden. De flesta yttre bakre ingångar ser ut över en bakgård, ett däck eller en trädgård. Eftersom typiska franska dörrar svänger inåt eller utåt, skapar de ett användbart utrymme minskning. I matsalen, till exempel, kan en uppsättning av franska dörrar hämma placeringen av ett matbord och annan matplats möbler.

Lanai dörrar är inte på samma sätt hämmas av sådana särskilda krav. Den bi-vikning aspekt av dörrarna tillåter dem att öppnas utan att offra eller utvändigt utrymme.

modern elegans

Lanai dörrar erbjuder alla moderna elegansen i fransk dörr med unika utrymmesskäl som inte kommer att begränsa sina dekorativa alternativ. Detta blir ännu viktigare i den snabba spridningen av bostäder, som ofta presenterar husen cookie cutter. Lanai dörrar kommer att göra ett hus sticker ut i kontrast till detaljerna i de omgivande grannar. Franska dörrar anses en uppgradering i de flesta bostadsområden – The Lanai dörrarna kommer att vara en uppgradering utöver vad den franska dörr kan erbjuda.

Ytterst kan franska dörrar inte konkurrera med Lanai dörrar. Detta gör inte den Lanai dörren bättre än den franska dörren – eftersom detta är en subjektiv val som måste göras av husägare. Lanai dörrar erbjuder mer i vägen för flexibilitet för både interiör och exteriör utrymmeskrav. De erbjuder också en look som är annorlunda och unik. Blandning yttre skönhet med inredning är en del av Lanai dörren.

husägare val

Vilken dörr är det bästa valet för det moderna hemmet? Endast den moderna husägare kan svara på den frågan. Effektiv användning av utrymmet som ger en sömlös övergång från insidan till utsidan är en av de designelement i Lanai dörrarna. En enastående hem är en som husägare investerar tid och energi på – Lanai dörrar ger en idealisk investering för husägare som vill göra sina hem sticker ut.