köksskåp refacing planering

När husägare väljer att uppdatera utseendet på hemmet, många börjar i köket. Nya skåp är en stor kostnad och kan lätt suga upp din budget. Köksskåp refacing är ett prisvärt alternativ till ombyggnad av hela köket. Hem förbättringar är dyra, så varför spendera mer än nödvändigt? Om ramarna för ditt skåp är i god form, är refacing en hållbar lösning.

Refacing sparar tid och pengar. Projektet kan genomföras på mindre än halva den tid som behövs för att helt ta bort och ersätta alla dina skåp. Du kommer inte behöva leva med en slits upp köket för lång. I de flesta fall kan arbetet slutföras i en vecka eller mindre. Villaägare med snickeri färdigheter kan göra jobbet själv, men professionell installation rekommenderas för alla andra.
perfekt planering
När du har skåp ersätts, är det en bra tid att göra ändringar i ditt kök. Skapa en övergripande design för rummet. Tänk element du har velat lägga till ditt kök. Detta är den perfekta tiden att ta bort ett skåp och lägga en diskmaskin. Köksöar tillsätts ofta som en del av en refacing projekt. Din nya ö kan beställas för att matcha dina skåp.

Överväg att lägga till några dekorativa element till rummet, till exempel fint trim eller gardinkappor trä. För en total room makeover, kan måla och möbler lackering projekt göras samtidigt. För att undvika att måla stänker på dina nya skåp, slutföra alla målning innan du börjar din refacing projekt.

Detta är ett bra tillfälle att byta ut vitvaror i köket. Om du alltid velat ha en inbyggd mikrovågsugn, kan den enkelt installeras under förbättringsarbetet. Bänkskivor ersätts ofta när skåpen är refaced. Välj räknare och apparater för att matcha utseendet på rummet du försöker skapa. Om du behöver en ny diskbänk, nu är det dags att få det installerat.
köksskåp refacing: processen
Det viktigaste steget i processen är att välja ett välkänt företag för jobbet. Be om referenser och kontakta de personer. Kontrollera så att bolaget har erforderliga licenser och försäkringar för det arbete som de kommer att göra.

De flesta företag erbjuder gratis beräkningar. En designer kommer att besöka ditt hem och mäta köket. Du kommer att visas val för luckor och lådor. Designern kommer att ställa frågor för att avgöra vad du vill och göra rekommendationer. En mängd olika material och färger finns tillgängliga för att matcha ditt hem och ge dig det utseende du vill.

När du har kommit överens om att uppskattningen kommer bolaget beställa dörrar och lådor för ditt kök. När materialet anländer, kan installationen göras på några dagar. Ditt liv är inte störs för nästan lika länge som en fullständig borttagning av befintliga skåp.

De dörrar och lådor tas bort från ramarna. Sidorna och delar av ramen som är synliga runt dörrarna ska fräsas med samma material som de nya dörrarna. Vid denna punkt, är ramarna kontrolleras för att vara säker på att de är i nivå och alla slitna delar byts ut. Till exempel, att de glider på denna låda pinnar kommer att ersättas med nya glidknappar.

De nya luckor och lådfronter är installerade. Nya gångjärn kommer att placeras på alla skåpsdörrar. Du kan välja ny hårdvara, dörr och handtag låda. Detta ger rummet en anpassad och snyggare utseende. Du kan välja att matcha hårdvaran till målgång i sänkor eller kranar.
material som används i refacing
De flesta människor gillar att matcha de nya skåpen till befintliga heminredning. Tre grundläggande material används i refacing: trä, faner och laminat. Trä, speciellt anpassade kvaliteter, är den dyraste. Om kostnaden är orimlig, kommer du att hitta laminat på marknaden som har utseendet av dyra trä till ett mycket lägre pris.

Om du hatar ditt kök set, kan du välja något annat och byt bordet. Detta kan göras vid tiden för omforma, eller vid ett senare tillfälle. Bara bestämma vad du så småningom kommer att vilja vara säker på din nya skåp kommer att arbeta med inredningen i ditt hus, nu och i framtiden. Om du vill ändra din inredning ofta, överväga en neutral ton för skåp som kommer att fungera bra med flera möbler stilar och färger.

De vanligaste material som används i refacing inkluderar, Custom trä, Möbler ädelträ, som lönn eller ek, fanér och laminat.