killer spa täcker

Hur farlig är en överviktig skum Spa Cover? Nyligen en kompis kollade kemikalier i sitt spa. Hellre än att försöka ta bort hela spa täcka, bestämde han sig för att bara lyfta ena sidan tillräckligt för att komma åt vattnet tillräckligt länge för att få ett prov. Han böjde sig och stödja den tunga luckan med sin vänstra arm samtidigt som man försöker fylla ett provtagningsflaskan med vatten från spa för att kontrollera kemiska innehåll, och total alkalinitet.

När han lutade sig över ytterligare, vikten av vattnet loggas spa täcka vrickat sin vänstra axel och får locket att träffa honom på ryggen knackar honom till spa. Han var nu nedåt i spa med benen fästs på spa med vikten på locket. Hans axel var ur led och till skillnad från Mel Gibson karaktär i Dödligt vapen, var han i plågor på grund av en smärta. Han försökte röra men kunde inte vika vikten av vattendränkt locket.

Han började att kvävas när han svalde badvattnet och försökte resa sig upp men kunde knappt få huvudet ur vattnet. Med vad som kunde ha varit hans sista andetag, skrek han på hjälp. Lyckligtvis hade han lämnat dörren från huset till däck öppen. Hans dotter och hennes pojkvän hörde oväsen och såg ut att se hans ben stack ut på locket.

Hans dotter och hennes pojkvän kunde lyfta locket av hans ben. Hans döttrar pojkvän hoppade i badtunnan och drog upp honom ur vattnet. De tog honom till akuten där de sätter axeln på plats igen och behandlade honom för chock.

Kvinnor som har upplevt både förlossningen och en ur led axeln rapport dislocating en ansats som mer intensiv än förlossning. Jag vet inte om det, misstänker jag att med barnets födelse kan du förbereda mentalt för den smärta och med axeln den kommer på dig oväntat. Men hur som helst tror jag att vi kan enas smärtan är olidlig.

Min vän hade ägt en badtunna i 12 år och hade ersatt 3 konventionella styva skum täcker core spa. Medan livet på skum täcker hade i genomsnitt 2 till 4 år, oavsett tillverkare påståenden, blev alla omslagen vattendränkt. Han har sedan köpt en Spaöverdraget som använder luftkammare att isolera istället styvt skum. Han är säker på att luften fylld spa täcka kommer inte att försöka döda honom som den andra skum omslaget gjorde.

En väninna till oss och hennes make var i badtunnan med sin styva skum spa locket upptryckt mot väggen. En vindpust slog spa locket och det föll plötsligt slår hennes make på huvudet. Slaget var svårt nog att driva dem både under vattnet. Lyckligtvis de inte var instängda och de båda återhämtade sig snabbt, eller så tänkte de.

Ett par dagar senare den vänstra sidan av hennes män ansikte plötsligt slocknade. Han hade ingen känsla, förnimmelse eller rörelse. Naturligtvis de båda var ganska rädd och trodde att han hade drabbats av en stroke. De gjorde precis vad som helst av oss skulle göra och rusade omedelbart till sjukhuset. Läkaren diagnostiserade honom med Bells pares som kan orsakas av stress och eller trauma som en tung spa täcka slå honom på huvudet. Han gjorde senare en fullständig återhämtning. Han var extremt lycklig.

Här är något du aldrig kommer att höra från en skum spa täcka återförsäljare. Varje år skadas människor av skum badtunna täcker. De flesta av skadorna har kommit från en vindpust blåser den tunga skum locket på människor som de använder deras spa. Ibland försöker försiktigt manövrera en mättad skum täcker upp deras spa, har förlorat sitt grepp och hade svårt att smälla skum täcker ner bryta bågen av sin fot.

Enligt US Consumer Product Safety Commission personer har även varit drunknat när de har blivit instängda under tunga skum täcker. Kanske är nu en bra tid att söka efter ett bättre spa täcka. Med World Wide Web, kan du bokstavligen världen för att handla från. Vill du verkligen riskera att skada eller dödsfall försöker använda ditt spa?