keramiska plattor installation Calgary – kakel installation på olika underlag

Om du vill göra keramiska plattor installation hur proffsen gör så är det viktigt att du är medveten om nyanserna och dynamiken i denna typ av jobb på specifika typer av golvytor.

keramiska plattor installation på träytor

Även om det är möjligt att utföra keramiska plattor installation Calgary på träytor, kakel installation experter tyder på att detta bör undvikas så mycket som möjligt. Trägolv har typiskt släta ytor och är benägna att svälla, skevhet och delaminering när dessa utsätts för fukt. Här är en varning för dem som insisterar på keramiska plattor installation Calgary på släta plywood ytor – gör det på egen risk.

Här är några tekniska specifikationer som du måste ta hänsyn till när du utför denna typ av kakel installation jobb på ditt hem eller företag:

• Underlaget strukturen i ditt hem eller företag måste ha dubbla lager, 1 och 1/8-tums tjock utomhus-plywood som i skikt.
• Underlaget struktur måste placeras strax ovanför reglarna på golvet med ett avstånd på högst 16 inches från centrum.
• Du måste uppnå maximal styvhet genom att installera ansiktet korn av plywood lagret vinkelrätt mot golvregeln.
• Installationen av det första lagret av plywood skall fördelas genom att ha ca 1/8 tum utrymme gap till nästa lager av plywood.
• Kanterna på plywoodskivor måste placeras om 1/4-tums från de återhållande ytor bjälklag och fasad, sidostycken dörr och skåp.
• Den omläggning av undergolvet struktur bör inte gå längre än L/300 av spännvidden.

För att undvika skador på din plywood undergolvet struktur som en följd av exponering för fukt, kakel installation experter rekommenderar installation av ett tätskikt baserat på tillverkarens specifikationer och instruktioner. Membranet måste täcka hela golvytan är kaklade.

Du måste använda latex-modifierad typ av thinset murbruk som är godkänd av kakel tillverkaren när du installerar keramiska plattor ovanpå plywood substrat.

keramiska plattor installation Calgary på linoleum eller vinyl golvytor

Även om det är möjligt att utföra keramiska plattor installation Calgary på linoleum eller vinyl golv, kakel installation experter tyder på att detta bör undvikas så mycket som möjligt. Här är en varning för dem som insisterar på keramiska plattor installation Calgary på linoleum eller vinyl golv – gör det på egen risk.

Här är de viktiga tekniska specifikationer som du måste ta hänsyn till när du utför denna typ av kakel installation jobb på ditt hem eller företag:

• Ha din linoleum eller vinyl golv testas för asbest fiberinnehåll innan du gör några försök att ta bort den. För mer information om asbest, hänvisas till information och riktlinjer från EPA.
• Innan du börjar installera keramiska plattor på golvet, se till att du har linoleum eller vinyl golv skikt som är icke-vadderad och får ordentligt med sub-bjälklag.
• Underlaget strukturen i ditt hem eller företag måste ha dubbla lager, 1 och 1/8-tums tjock utomhus-plywood som i skikt.
• Underlaget struktur måste placeras strax ovanför reglarna på golvet med ett avstånd på högst 16 inches från centrum.
• Den koncentrerade böjning av sub-bjälklag bör inte gå längre än L/300 av spännvidden.
• Om din linoleum eller vinyl golvytan är fri från asbest då du kan få ytan slipas eller ruggas upp för att ha en grövre yta för din thinset att följa.

Du måste använda latex-modifierad typ av thinset murbruk som är godkänd av kakel tillverkaren när man gör keramiska plattor installation Calgary ovanpå linoleum eller vinyl golvläggare.