kemiska bekämpningsmedel är ett alternativ för bekämpning av skadedjur

En majoritet av människor behöver för att hålla kontroll över hushållets Skadedjur Jordbrukare och jordbruksproducenter i synnerhet måste hitta sätt att utrota insekter, gnagare, ogräs och sjukdomar. Det finns dock vissa specifika landskap ledningskompetens som kan användas för att minska skadedjur utan att ta till kemiska lösningar. Några exempel på dessa färdigheter innefattar anpassning plantering datum för att hjälpa till att undvika regelbundna säsonger topp skadedjur, användning av mulching eller andra skörderester att hjälpa ogräsbekämpning, och även användningen av bättre vatten kontroll under hela dagen för att undvika över-återfuktande växter för att hindra sjukdom tillväxt.

Men, kanske du måste använda kemiska bekämpningsmedel om skadedjur har överskridit ditt hus. Dessa produkter kan vara till stor hjälp. På grund av EPA omdömen och följer lagar, det finns ett antal bekämpningsmedel som var populära som har gjorts olagligt. Det är viktigt att vi förblir up-to-date på sådan tid känslig kunskap och hålla andra människor i allmänheten som kan vara anslutna till jord-verksamheten på något plan medvetna om dessa förändringar. Nedan hittar du en förteckning över bekämpningsmedel som är på väg att elimineras, och andra som fortfarande är tillgängliga. Chlorpyrifos, eller Dursban, är en som nyligen har avvecklats av FDA.

Det har inte funnits någon Dursban tillgängliga för användning i hemmet för en stund i alla fall, så det är troligt att mycket kommer att hittas vid denna tidpunkt. Om någon redan har köpt denna kemikalie innan de nya mandaten passerades, de är fortfarande tillåtet att använda den. Men, är en stor fråga som har kommit till stånd på grund av att inte låta denna kemiska borer kontroll. Provtagare är ett allvarligt problem i sydväst och har orsakat betydande landskapsfrågorna och Dursban har traditionellt använts för att mildra detta.

Permetrin esfenvalerat är en annan kemikalie alternativ kan dock att kunna hjälpa. På Colorado State University professor i entomologi har kommenterat permetrin Esfenvalerat produkter är faktiskt samma eller bättre än de organiska fosfater för användning i alla typer av insatser markens kontroll, även Provtagare. Dessa är inte bara effektivt, men de är också mycket säkrare än diazinon och Dursban, vilka är tillräckliga ersättningar för sådana insekticider.

I EPA register står det att diazinon pretty blir mycket helt fasas ut för nästan alla existerande användningsområden. Vid 2003 var formuleringen och försäljningen av denna produkt till återförsäljare skulle ha avbrutits. Om du tar hand att följa instruktionerna på etiketten, dessa produkter är inte farliga. Dessutom ingår i utfasningen lista var den ledande spinn kontroll produkt, kelthane. Försäljningen av denna produkt för användning i bostäder har förbjudits och märkningen har tagits bort. Kelthane hade regelbundet rekommenderas för styrning av spinnkvalster på vissa grönsaker och prydnadsväxter i många år. När det gäller grönsaker, bör du tänka på att utnyttja insektsbekämpning tvål eller trädgårdsgrödor oljor som också kan användas för prydnadsväxter.

EPA undersökt riskfaktorer för lindan. Även om det är svårt att fastställa den rättsliga situationen för Lindan. Å andra sidan, har denna produkt inte säljs i detaljhandeln för en stund. Det är troligt att det redan har varit förbjudet för husägare användning. De flesta villaägare används lindan främst kontroll provtagare. För det mesta, kan kemikalier arbeta för bekämpning av skadedjur, men du bör bara använda dem om du har provat allt annat. Du måste också överväga hur mycket skada skadedjur orsakar eller kommer att orsaka i framtiden.