källaren konvertering – göra om din källare

Med oron på den ekonomiska situationen i världen, och kostnaden för hem och inteckningar fluktuerande, är det nödvändigt att du gör det bästa möjliga användning av den egendom som du äger. Många husägare överväga att göra ombyggnader som inkluderar källare omvandlingar, men det är mest på den nedre delen av den prioriterade listan. Men du bör alltid överväga följande fördelar med källare omvandlingar.

Att göra om källaren för att skapa mer bostadsyta är ett bra sätt att öka värdet på ditt hem. Vattentäta källare och källare kan omvandlas till kök, badrum, vinkällare, vardagsrum, studier, eller ens inspelningsstudior. Du begränsas bara av din fantasi. I kommersiella lokaler, vanliga användningsområden för källare inkluderar extra lagringsutrymme / butiksytor, parkeringsplatser, barer / nattklubbar, och restauranger.

Den andra viktiga fördelen med källaren konvertering är att det eliminerar problemet med fuktiga och mögliga källare områden. När du är klar med din källare konvertering, fuktskador och andra problem som härrör från det samtidigt löst.

Det finns vissa faktorer som du måste tänka på innan du tar på ett projekt för källaren omvändelse.
1.Utility av källaren utrymme som är, vilken typ av omvandling du skulle vilja att det var. En extra sovrum eller ett bibliotek. Om du funderar på ett kök eller badrum, måste du tänka på att VVS-tjänster för.
2.Length av tiden som husägaren. Konvertera din källare kan inte vara mycket billigt men det är värt investeringen om du ska stanna för länge
3.Din Budget för källaren konvertering. Om du har en stor budget kan du ha ett kök eller badrum även i källaren, annars kan du bara gå till rum eller studier.
Kostnader för Basement omvandlingar omfatta följande:
Elektrisk: Villaägare som bor i äldre hus kan finna att deras elektriska systemet behöver lite uppgradering.
Uppvärmning: Eftersom källare ligger under jord, de är oftast naturligt kallare så ett arrangemang för uppvärmning är måste.
Golv: Den populäraste valet för källare är vanligtvis en matta på golvet. Men om ditt hem är benägna att läckor, eller om du bara vill vara annorlunda, kan du alltid gå med trägolv, golv vinyl eller klinkergolv.
VVS: Om du funderar på att ha ett badrum eller kök också.
Trappa: Du kommer att behöva köpa en trappa för att komma till källaren
Dörrar och fönster: Du behöver för att täcka kostnaderna för fönster och dörrar också för ventilation behövs som mest i en källare.

Konvertera din källare till färdiga utrymmen som rum är ett bra sätt att lägga till värdet på din fastighet. Du kan använda dessa skapas rum mer effektivt från det liv och rörelse i den andra livsrum. Det viktigaste att tänka på när man planerar att konvertera din källare är valet av rätt typ av företag. Det lägsta priset är inte alltid det bästa sättet att gå, eftersom det kan påverka hela bekvämligheten av ditt utrymme. Alltid utkik efter kvaliteten att kosta förhållande och göra ett klokt beslut för att få det högsta värdet för källaren konvertering.

Om du planerar att konvertera dina obeboeliga källare eller källare till ytterligare boyta en av de viktigaste aspekterna av hela projektet kommer att styra fuktiga (fuktspärr). De övriga särdragen i din källare kommer att kräva särskild planering innan den kan omvandlas till hållbar vardagsrum. Tapco HomeDry kommer att råda dig från början om vad som är den bästa metoden för fuktig proofing din källare eller källare eller på någon aspekt rörande den strukturella delen av det arbete som kan krävas.