hur man organiserar när du är alla ut av kök utrymme

Kök remodels är dyra, men bristen på utrymme är ett mycket verkligt problem för många människor. Vad gör man när ett ombyggnadsarbete är inte möjligt, men du är ute ur rummet? Du kan bli förvånad över hur mycket utrymme som finns tillgängligt om du stanna och titta. Mycket få kök är utformade för att utnyttja alla tillgängliga lagringsutrymme. Med detta i åtanke, tillbaka till köket och titta på den med en ny uppsättning ögon.

Om du har ett skafferi, kanske du kan lösa alla dina lagring problem genom att omorganisera detta område. Om du vill använda ditt skafferi mer effektivt, se till att dina hyllor är ordentligt åtskilda. Du kanske vill lämna något område öppen nedtill för skrymmande föremål såsom sällskapsdjur, potatis eller lök, och utrustning såsom en matberedare som inte används varje dag och tar upp en hel del utrymme. Om du lagrar de flesta av dina konserver i skafferiet hyllorna bör vara närmare varandra än om du lagrar förpackade varor såsom spannmål. Om det finns mer än tre inches mellan toppen av vad du lagrar och botten nästa hylla, överväga att sänka hyllan. Målet är att ha tillräckligt med utrymme för att enkelt hitta och ta bort objekt, men inget slöseri med utrymme. Också överväga att lägga en dörr rack till insidan av skafferidörren. Detta är ett utmärkt sätt att dra nytta av de slösat utrymme innanför dörren, och gör en utmärkt förvaring plats för lådor med plastfolie och aluminiumfolie samt höga flaskor eller andra egendomligt formade objekt.

Många av de idéer som används i skafferier kan föras över till skåp också. Titta i varje skåp för att se om det finns något slöseri med utrymme. Om det finns tomma platser i skåpet, använd låda arrangörer eller rullande hyllor för att maximera utrymmet. Det finns också ställningar, likt skafferidörren rack, som passar på insidan av skåpdörren och nästan dubbelt lagringsutrymme finns i varje skåp.

Därefter tittar du på dina bänkskivor. Vad är på dem? Medan många människor föredrar att hålla sina bänkskivor rensas bort, genom att investera i några organisera verktyg du kan använda din bänkskiva för lagring utan att riskera en rörig utseende. Kapslar, knivhållare och bänkskivan arrangörer krydda ge all dig ett sätt att maximera din lagringsutrymme utan att ha din bänkskivan ser rörigt eller stökigt.

Vissa billiga lösningar vänder nära värdelös utrymme i ett lager bonanza. En differentierad trä hörnhylla, till exempel, låter inget utrymme går oanvända. Det kunde hålla krydda shakers, kuriosa, kokböcker och några prylar kök, frigöra värdefullt mot rymden. Eller prova att lägga extra fristående möbler lagring. En counter-höjd bärbar skafferi kan vara en super-effektiv lösning, lägga hyllutrymme samt bekväm arbetsplats. Stilar med en tilt-ut lådan för sopor och återvinning är särskilt effektiv och bra på att dölja fula köksföroreningar. Några av dessa öar eller pentryn har en integrerad hållare pappershandduk samt barer handduk för lätt att greppa bekvämlighet. Fristående möbler kan också komma med roterande hjul så att du enkelt kan flytta det från plats till plats.

Om du fortfarande inte har tillräckligt med utrymme, kanske det är dags att tänka om vad du lagrar i ditt kök. Om ditt kök är litet eller din familj är stor, kan det inte finnas tillräckligt med utrymme för allt, oavsett hur organiserad du är. Vissa objekt som inte används ofta, till exempel att stora kalkon Kafferostningsföretagen du bara kan dra ut på Thanksgiving, kan bäst lagras i ett annat område i ditt hem. Investera i några trevliga lagringsbehållare och tydligt märka dem så att du kan hitta din utrustning när du vill ha det. Dessutom, om du behöver mer lagringsutrymme för mat, överväga att installera hyllor i ett utrymme garderob, garage eller källare för bulkvaror eller mat som du inte kommer att använda ofta.

Samtidigt som alla vill ha ett vackert och fritt från plotter kök, komma till den punkten kräver en investering i tid och pengar. När du upprättar ett system som fungerar i ditt kök, men det kommer att göra alla områden av matlagning mycket roligare. Det är lättare att hålla området anordnas en gång du upprättar ett system. Bara tillbaka varje objekt till dess hem efter användning, och den livsmedelsbutik dag, tar sig tid att sätta dina matvaror bort så snart du promenera i dörren. Genom att genomföra dessa vanor, kommer du att hitta din organisatoriska ansträngningar inte slösas bort. Med din nyligen organiserat kök dina livsmedelsbutiker räkningar minskar, eftersom du vet exakt vad du har och vad du behöver, och du kan laga mat snabbare, och med mindre stress, eftersom allt är rent och du vet exakt var den är. Om detta inte är ett tillräckligt incitament för att komma igång, anser den dekorativa aspekten av attraktiva kassetter, korgar och lådor. När din organisation projektet är klar, kan du glömma att du någonsin funderat på ett ombyggnadsarbete.