hur man organiserar dina smycken låda

Att vara oorganiserade kan vara problematiskt för ditt dagliga liv, eftersom det kan orsaka onödig stress. Flera problem som uppstår oordning förlorar dyrbara tillbehör, spendera ändlösa tid untangling halsband och kedjor, har ett örhänge mystiskt försvinner, eller ens bryta något i ett försök att hitta det du söker.

Om du sällan bära smycken, är det fortfarande en bra idé att hålla den organiserade. Det kan vara lättare att förlora objekt eller tappa bort dem under oregelbunden användning, men denna oro kan lindras med en organisation plan. En riktig smycken lagringssystem kan visa dina örhängen och halsband samtidigt tjänar som ett dekorativt inslag i ditt rum.

Necklaces är bland de svåraste artiklar att lagra. Detta är mellan halsband kedjor kan trassla till den grad att de inte är värda fixering. Stora dekorativa objekt som tar upp massor av utrymme är ofta tafatt formade och de varierar i storlek. Dessa halsband kan gå sönder om de inte förvaras på rätt sätt.

Det finns ett par regler att tänka på när du förvarar halsband. Den första tumregel är att hålla halsband separat. Att ha två halsband trassla ihop skapar stress på båda kedjorna, och onödigt slitage på dina smycken. Ett annat viktigt tips är att försöka ge halsbandet utrymme att andas.

En populär halsband lagringslösning är att använda krokar. Genom att placera små krokar på väggen, eller längs insidan av en garderob, kan du lagra alla dina halsband på en väl synlig plats som också är säker för dina smycken. Detta kan frigöra utrymme i din låda så att resten av dina smycken har lite utrymme att sprida ut. Om det inte finns några lämpliga platser för dig att använda krokar, än något som du kan drapera ett halsband över borde fungera lika bra. Genom att lagra halsband i koppar, små skålar, assietter, eller andra liknande objekt, kan de smycken hållas separat från allt annat. Detta ger den med tillräckligt utrymme för att undvika trassel om du drapera delar av halsbanden över kanterna på behållaren.

Korrekt lagring kan ske ganska elegant om du linje lådan med ett tyg som hindrar skrammel och rörelse av olika bitar av smycken. Du kan också använda dekorativa kärl att hålla dessa halsband, ringar och örhängen. Om du har ett halsband som verkligen sticker ut, kanske du vill prova att använda en byst att visa objektet snyggt. Detta kan hjälpa dig att visa objektet trendigt och samtidigt hålla den organiserade.

Det finns flera gemensamma problem att undvika när du organiserar dina ringar. Ett sådant problem är att de lätt kan repas. Dessutom, om du äger många ringar, är det en bra idé att använda en se genom lagring behållare. Detta kan göra det lättare att hitta ringen du känner som att bära. Ett populärt och enkelt sätt att lösa dessa problem är helt enkelt att köpa en arrangör med stolpar som håller varje ring individuellt. Dock kan dessa ta upp en hel del utrymme, och ibland är det bättre att köpa en låda utformad för att hålla varje ring separat. Man kan även hitta lådor med tydliga toppar för att visa ringar väl. Endera av dessa produkter bör kunna lösa de flesta ring relaterade lagring frågor.

Örhängen ger liknande problem som ringar. Den viktigaste delen om att lagra dem är att de är åtskilda för att undvika att de blir missriktad eller skadade. Det finns många sätt att åstadkomma detta, allt från att helt enkelt köpa en kudde och med örhängen vila i kudden, dämpa hela lådan så att ringarna lätt kan lagras i, eller gå så långt som att köpa en specialdesignad låda med fack för att lagra varje par eller örhängen separat. Hursomhelst bör det lätt att hitta en bra lagringslösning för dina örhängen.

Det kan vara dags att investera i vägar att gå längre än lådan för att lagra dina smycken. Väl utformade smycken armoires kommer i en mängd olika former, storlekar och stilar. Detta gör det möjligt för vem som helst att enkelt lagra sitt smycke. Vissa modeller är mycket enkel, en ledad spegel med ett fack för att förvara smycken är ett sådant exempel. Däremot kan elaborateness gå så långt som en tabell med skiktade, utvikbara lådor som kan lagra hundratals objekt i ett mycket attraktivt sätt. Modeller som är mer avslappnad efterlikna slagdörr spegeln, men kan ha inslag som är mer dekorativa också. Till exempel kan en armoire som är uppdelad i separata ramar för bilder fungerar som ett dekorativt objekt i rummet, medan lagra dina smycken på insidan. De flesta av dessa produkter kommer med inbyggda krokar och fack för att göra det enkelt för dig att dela dina smycken väl. Om du behöver gå utanför de gränser som ett smycke dörr, det finns gott om alternativ för dig.

Få din dyrbara tillbehör organiserat och säkert är ett mycket viktigt jobb om du är en som gillar att bära eller samla en hel del smycken. Ett bra system kan hjälpa till att hålla alla dina objekt borta från skada, untangled och lättillgängligt. Utöver detta, kan smycken lagring ger dekorativa element att ljusna något rum. Var villig att investera i kvalitet lagringsprodukter, och din ideala smycken display kan bli sann.