hur man kan förhindra en invasion hem pest

Ett av de billigaste sätten att spara på skadedjursbekämpning kostnaderna är att förhindra en invasion hem skadedjur. Oönskade critters gör ofta ditt hem deras eftersom de fann förhållanden som är idealiska för att bygga bo och utfodring. Eliminera dessa attraktioner med effektiva tekniker förebyggandet av skadegörare kommer att låta skadedjur vet att de inte är välkomna.
skadedjur förebyggande tips
Öva god hushållning. Att hålla hemmet rent är inte viktigt bara för estetiska ändamål, utan också hjälper till att förhindra invasionen av skadedjur.
– Öva grön skadedjursbekämpning genom att inte lämna mat ute i det fria.
– Placera otätade behållare i ditt skafferi, skåp eller på bänkskivor i återförslutningsbara plastpåsar eller plast mat förvaringskärl som har lock.
– Store sällskapsdjur i förvaringskärl med lock och mata dina husdjur inomhus.
– Ta soporna ut på en regelbunden basis. Se till att dina utanför soptunnorna har lock.
– Rengör din luftkanaler regelbundet och se till att de är ordentligt tätade. Reparera eller byt kanal arbete som är skadad.
– Reparera eller byt ångspärr i din krypgrund.
– Se till att din vind och krypgrund har god ventilation.
– Hyr en skadedjursbekämpning företag att inspektera din vind och krypgrund varje halvår. De kan rekommendera sätt att förebygga skadedjur invasioner eller kolonier kontroll de finner.
Håll fukten under kontroll. Fukt i och kring hemmet kan orsaka hälsoproblem, mögelskador och vara en öppen inbjudan till oönskade critters som trivs i fuktiga miljöer.
– Reparera läckor i ditt tak, pool eller badtunna, och laga trasiga rör.
– Kontrollera att det inte finns något stillastående vatten runt ditt hem. Krypgrunder som inte dränera väl, igensatta hängrännor och övervattning din gård kan alla leda till stillastående vatten.
– Uppdatera vattnet i fågelbad på regelbunden basis.
– Håll din vind och källare torr och väl ventilerad.
– Byt ut gamla gummilister runt dina fönster.
– Fixa löst murbruk runt källaren och / eller grunden för ditt hem.
Säkra posterna i ditt hem. Du låsa dörrar för att avskräcka rovdjur, och säkra eventuella poster i ditt hem kommer att göra samma sak med skadedjur.
– Håll fönstren stängda. Om du njuta av frisk luft i ditt hem, installera en skärm för att förhindra införsel av insekter, gnagare, fåglar och fladdermöss.
– Se till att din krypgrund har en barriär som hindrar djuren från att ta skydd under ditt hem. Skadedjur såsom prärie hundar och råttor kan snabbt gå in i en krypgrund och har en stor familj innan du ens märker att du har husockupanter.
– Täck takfot och skorstenar för att förhindra fåglarna från att bygga bon och fladdermöss från hängande.
– Täck hålen som är en kvarts tum i storlek eller större på utsidan av ditt hem. Denna storlek är perfekt för små insekter som myror eller termiter att krypa in i ditt hem.
Behåll din landskapsarkitektur. Liksom ditt hem, när din trädgård ser snyggt, risken för skadedjur tänka ditt hem ser tillmötesgående är mindre troligt.
– Håll högar av trä, tegel, cinderblocks, stenar, löv och så vidare bort från ditt hem. Pålar är bra ställen för skadedjur att dölja och göra ett hem, så stack ved från marken och bort från alla strukturer.
– Bli av död ved. Stubbar, stockar och liknande kan attrahera insekter som lever för att äta gammalt trä, som termiter och myror snickare.
– Badtunnor, pooler och porlande fontäner kan se fantastisk ut och vara avkopplande. Men skadedjur såsom myggor, snickare myror, termiter och gnagare känner på samma sätt som de lockas till värme och / eller fukt dessa tillbehör producerar.
– Använd ett lock på alla badtunnor och pooler när du inte använder dem för att förhindra att myggor från att lägga sina ägg i vattnet och grodor från att tänka att de har en ny simning hål.
– Trimma buskar och träd på en regelbunden basis så att de är minst sex inches bort från ditt hem, garage eller något uthus.
Genom att vidta åtgärder för att förhindra att skadedjur i ditt hem, kan du slappna av i vetskapen om att din investering och boning är säker. Skulle en avfälling skadedjur göra sin väg in med trupper, dock ringa en professionell för att hjälpa dig att vinna tillbaka ditt hem.
~ Ben anton 2010