hur man handla för bästa inomhusbelysning och utomhus ljusarmaturer

Det finns en hel del skillnader mellan inomhusbelysning och utomhus ljusarmaturer. För en, när det gäller installation, är den senare definitivt mer komplicerat. Du måste ta hänsyn till miljöfaktorer. Det är praktiskt taget mer designer att välja för din belysning inomhus än de för utomhus. De flesta av de utomhus lampor är tillverkade av starkare material för att se till att de inte lätt slitage. Men när det kommer till shopping, delar de samma mantra: köpare bör välja den mest idealiska en.

Innehåll: Det finns en hel del skillnader mellan inomhusbelysning och utomhus ljusarmaturer. För en, när det gäller installation, är den senare definitivt mer komplicerat. Du måste ta hänsyn till miljöfaktorer. Det är praktiskt taget mer designer att välja för din belysning inomhus än de för utomhus. De flesta av de utomhus lampor är tillverkade av starkare material för att se till att de inte lätt slitage. Men när det kommer till shopping, delar de samma mantra: köpare bör välja den mest idealiska en.

Så hur väljer du din inomhusbelysning?

Först måste du gå till de mest betrodda varumärken för dina inomhusbelysning. Detta är hur du är säker på stabiliteten och hållbarheten hos produkten. Därefter måste du se till att det är klassificerat med Energy Star. Inomhus belysning behöver inte kosta en ökning av din månatliga elektriska räkningar. De med Energy Star-märkningen kan även sänka dina betalningar. Det vore också bra om du kan gå för inomhusbelysning med tre bas lampor. På så sätt kommer du inte att mata en hel del energi till varenda en av dem. Du bör också ha i åtanke den mängd ljus som du behöver. Vissa delar av ditt hem behöver inte mycket. Till exempel i badrummet, kommer små lampetter eller fåfänga inomhus bitar belysning gör.

Det finns också vissa tillbehör som du kan lägga in din inomhusbelysning för att göra dem mer effektiva. Till exempel kan du använda timers, som automatiskt kan stänga lyset under förmiddagen. Du kan också nöja torchieres med kompaktlysrör än halogen eftersom den förra använder mindre mängd energi, cirka 60 till 80 procent. De lyser också mycket ljusare än halogen. Om du planerar att installera belysning i garaget eller arbetsrummet, kan du använda fluorescerande inomhusbelysning bitar som är 4 meter.

Hur ser du för utomhusbelysning?

Det finns få två goda skäl till varför du köper utomhusbelysning. Först, du vill öka skönheten i ditt anlagd trädgård eller din gräsmatta. Det andra, du vill förbättra din säkerhet. De flesta av inkräktare är oroliga för att ange väl upplysta hem eftersom det ökar chanserna att bli sedd och identifierad. Vissa typer av utomhus lampor inkluderar solcellsmoduler, lampor pathway, och ljus översvämningar. Du kan också använda dem som liknar lyktstolpar eller små som du kan ge till små kolumner på din grind.

Ett antal utomhusbelysning bitar dessa dagar kommer med säkerhetsfunktioner. Till exempel, det finns ljus som har rörelsesensorer, vilket innebär att de endast slås på när de kan upptäcka värme som kommer från en persons kropp. Du kan spara mer på energi som absolut lamporna är släckta under hela natten. Du kan också gå för solcellsdrivna lampor, om du vill minska din elförbrukning. Dessa kära samlar värmeenergin från solen och senare konvertera den till el under natten faller. Du kan också välja lågenergilampor eftersom du inte behöver ändra dem hela tiden.