hur man bygger en solpanel – vad man ska se upp för

Letar du efter hur man bygger en solpanel information? Om du är som de tusentals andra gör det självare där ute, har du insett de enorma fördelarna med att konvertera till en solfångaranläggning. Solenergi kan sänka elpriserna medan samtidigt bidra till en hållbar framtid fri från utländska oljeberoendet. Förnybara energikällor som sol-och vindkraft blir mycket prisvärd. Om du har några bygga upp kompetens och en helg att ägna åt en sol projekt, kan du lätt ha en solpanel system byggt på ett par dagar.

Det finns några saker att tänka på att bygga en solpanel;

1.Materials – Har du allt nödvändigt material för att bygga en robust solpanel system? De material som krävs för att göra ett solsystem är höggradiga solceller, tabbing tråd, flux penna och material för att bygga en inhägnad. Du behöver också en anordning energilagring såsom ett batteri. Om du vill ansluta panelen till elnätet, behöver du en inverter som omvandlar växelström till likström som krävs för att köra dina apparater. Detta kommer i slutändan beror på din lokala verktyg som kan eller inte kan tillåta dig att ansluta till sina nät.

2.Financial Assistance – Är du ute efter att bygga ditt eget system eller ingå ett leasing-program? Solsystemet blir mer och mer överkomliga men kan kommersiellt system kosta dig en arm och ett ben. Kommersiella system kan fortfarande köra dig in i tiotusentals. För DIYer, är detta pris drastiskt minska. Om du bestämmer dig för att du inte ens bryr sig om att äga ditt eget solsystem, kan du skriva in en Power köpeavtal där du installerar en solfångaranläggning på taket utan att äga systemet. Bolaget ansvarar för underhåll och installation av systemet, medan du betalar en lockedin hastighet under en 20 års period. Det kommer att vara lägre än vad man normalt betalar för el, men du kommer inte äger systemet. Många människor tycker att återbetalningstiden på att köpa sina egna system nog finns anledning att köpa sina egna system.
3.Instructions – Har du en grundlig uppsättning instruktioner? Detaljerade instruktioner är mycket viktigt om du funderar på att bygga din egen panel. Det finns massor av webbplatser där ute som alla anspråk på att göra samma sak. Mycket få leverera faktiskt på löftet av högkvalitativa detaljerade instruktioner.
Solenergi är pålitlig och billig. Gå med de tusentals amerikaner som nu utnyttjar denna förnybara energikälla. Varför vänta?

version: 1.0 starthtml: 0000000192 endhtml: 0000006087 startfragment: 0000003052 endfragment: 0000006051 sourceurl: file :/ / localhost / användare / lincolnnguyen / desktop / sunboxsolar / solar_articles.doc

Använda allmänt tillgängliga verktyg och material som finns på din lokala järnaffär, kan du snabbt en solfångaranläggning upp på nolltid. Här är några enkla steg för att skapa din egen modul:

1.Lay solcellerna nedåt på plywood i rader om sex

2.Solder solcellerna i en array – Använd positiva och negativa polerna att göra kopplingar mellan olika solceller. Det är bäst att börja uppifrån vänster, flytta vänster till höger tills du når det nedre vänstra cellen, röra varje lödpunkten. Var försiktig så att du inte skadar några celler och lämna tillräckligt överskott tråd att fästa en blockerande diod och elektriska uttag.

3.Test arrayen med en voltmeter för att se till att cellerna avger tillräcklig spänning.
4.Place en klick värmebeständigt bindemedel på baksidan av varje solcell med hjälp av ett flussmedel penna. Ställ pegboard direkt ovanpå cellerna. Vänd försiktigt installationen över så att cellerna vilar på bricka.
5.Cut bort överflödigt delar av bricka.
montering av panelen

1.Create en omkrets runt plywood med ¾ tum ¾ tums timmer
2.Carefully placera din bricka med cellerna på den i aggregatet
3.Cut ett extra hack i ramen, så att du kan passera den extra tråden genom den.
4.Solder blockeringsdioden och elektriska uttag till den överskjutande tråd som sticker ut. Var konsekvent med inkoppling och se till att den positiva ansluter till den positiva på den blockerande dioden och elektriska uttag.
5.Retest arrayen innan du lägger domkraften.

Täck hela installationen med plexiglas. Säkra Plexiglas till ramen och försegla alla kanter med silikon täta.