hur en self storage enhet kan gynna dig

Verkar som ju längre vi stannar på ett ställe för mer “skräp” vi samlas. Ibland sina saker vi behöver, men för det mesta sina bara saker vi vill ha. Kan vara att gamla bil eller motorcykel och ständigt en antik skulle återställa. Oavsett omständigheterna, du bara kan behöva mer utrymme.

Eftersom vi alla får fler saker då rummet, mini lagring hyra enhet född. Queens lagringsenheter tillåter oss att bli mindre rörigt och mer organiserat. Låt oss undersöka några små steg som hjälper oss att göra det en enkel rörelse.

1) Kan ta en titt lokalt (jag hittade på internet för att vara en stor källa) för att ta reda på vad lagringsenheter hyresrätter är i vårt område. När vi har gjort det här måste vi göra en del undersökningar för att se vad våra alternativ.

2) Lagring uthyrningsverksamhet är mycket konkurrenskraftiga. Eftersom det är så konkurrenskraftiga, det finns många bra incitament. Vissa dessa incitament kan omfatta gratis lås, en eller två fria månader hyra och även en fri lastbil för att hjälpa till att flytta dig i. Vissa kan även använda en kombination av alla tre som en bonus för att registrera dig.

3) Nu kommer den roliga delen, att fylla i pappersarbete. Jag tror att jag har spenderat mindre tid att köpa en bil. När du förvirringen genom denna process är det dags att välja en enhet. Det är bäst att få en enhet som nära kontoret som möjligt och ur vägen för dig angränsande enheter om möjligt.

4) Ska jag behålla den eller kasta bort det? Detta är en fråga du bör ställa dig innan du hyra din enhet är: Behöver jag verkligen det här? Förvaring fastigheter kan bli dyrt, särskilt i en större stad så se till att du lagrar objekt du verkligen behöver. Testet jag använder är: hur har det varit sedan jag använde eller berört denna punkt. Om det har gått två år eller mer, ut det går. Nu när du mängden varor du kommer att lagra, är det dags att plocka din enhet.

5) Organisationen kommer att vara nyckeln till att få ut det mesta vår av din lagringsenhet. Standardstorlek enheter kör 10 X 10 och 10 X 20. Naturligtvis enheter komma lite större och en lite mindre men dessa är de standardstorlekar. Dessa enheter kommer att krympa snabbt det ordentlig planering och organisation ges när packar din enhet.

6) När du köper fastigheter i gamla axiomet är: Location – Location – Location. När det gäller att packa din lagring nya axiom är: Organisation – Organisation – Organisation. Börja med packning dina mest värdefulla föremål på baksidan av enheten så om någon lyckas komma in i din enhet de inte kommer att vara lika sannolikt att få till dina dyrare objekt. Var försiktig i boxning eller uppsamlare dina objekt noga att hålla dem fria från damm och skräp. Wal-Mart säljer stora Tupperware lådor som tätning till en rimlig kostnad. Dessa lådor kan också spara objekt från möss och råttor.

7) Din slutliga beslutet på din lagringsenhet är säkerheten. Ta tid på med tanke på vad du behöver göra för att försäkra dina värdesaker förvaras säkert. De flesta lagringsutrymmen inte ger försäkringar som krävs för att skydda ditt innehåll. Men de brukar kommer att förse dig med en extern källa som kan förse dig med den nödvändiga försäkringar för att skydda ditt innehåll. Försök också att välja en
enheten nära till kontoret i ett väl upplyst område. Jag har också funnit att låsen bärs av din hyra anläggning är mer än tillräcklig och är vanligtvis erbjuds till ett anständigt pris.

Queens lagring New York hyreslägenheter är inte annorlunda än någon annan anläggning för lagring i fråga om organisation packning och säkerhet. Var noga med att ta hand om dessa steg för att försäkra en lätt ansträngning flytta in i din enhet.