hur du gör ditt hus ser mer elegant genom rekonditionerade golv

Fler och fler hem och fastighetsägare försöker hänga med det kostsamma underhållet av bostäder och kommersiella anläggningar. Med kostnaden för material som når himlen, är det som om re-designa eller renovera bostäder och byggnader är numera lyx och inte längre en nödvändighet.

Men, är ett sätt att behålla elegansen i ett hem eller en byggnad för att upprätthålla sin magnifika utseende utan kostnad. Ett sätt är att öka golv. Numera är det många villaägare, utvecklare och fastighetsägare att sätta hårt trä och konstruerad trägolv i byggnaderna för en primär anledning: människor lockas till snygg och välskött trägolv.

Studier har visat att bostäder och byggnader med trägolv uppmuntra mer trafik än de med matta eller kakel. Trä, kräver dock betydligt mer underhåll än matta eller kakel, och ibland reparativ insatser krävs för att hålla trägolv i premie skick. För att svara på frågor som ofta uppstår om reparativ insatser, en grundläggande förståelse av den typ av trä, såsom hårt trä och konstruerad, är nödvändig.

Vad är hårda trägolv?

Hårt trä är en faktiskt en allmän term som används för att namnge en timmer eller faner producerad från bredbladiga eller lövträd i motsats till mjukt trä, som tillverkas av tall eller barrträd.

I grund och botten, träd med löv ger oss hårt trä, medan träd med nålar ger oss mjukt trä.

Vid användning under värdiga bostäder eller byggnader, kan hårt trä kan användas som konstruerad trä. Detta avser en anordning gjord av bindskikt av faner eller virke med ett lim. Vanligtvis är det en tre skiktad struktur nämligen ansiktet, kärnan och baksidan. Skikten är låsta tillsammans för att förbättra dimensionsstabilitet genom att växla träfibrerna på varje nivå.

Vid något tillfälle, trägolv, även hårt trä, behöver restaurering. Det är uppenbart att skador på trägolv normalt orsakas av fukt. Översvämningar, spill och felaktigt underhåll kan lätt leda till skador på dina trägolv. Fixturer, dras över golv genom ovetande besökare eller ett barn som leker med sina leksaker kanske, kan orsaka många repor och märken. Även gångtrafik sig kommer ofta skada ett trägolv.

Indrag kommer att ske från hälarna på skorna, och ännu mer så från utskjutande spik-huvuden. Uppenbarligen finns det tillfällen då reparativ insatser krävs.

Såhär:

Ett. slipning

Sandning är mer aggressiv och dyrare reparativ tjänsten. Slipning ett golv är en process för att ta bort både avsluta produkter och trä från golvet för att ta bort mindre skrubbsår. Mest engineered golv kan slipas två gånger innan byte. Ett hårt trä golv kan slipas flera gånger baserad på tjockleken på brädorna. Efter slipning, kommer golven måste åter färgas i de flesta fall och både slutna och topp-belagd med flera lager av varje produkt.

2. screening

Screening är en reparativ tjänst som är mindre aggressiva och billigare än slipar. Denna typ av tjänst kan lika ge nytt liv till dina trägolv. Skärmar som liknar dem i bostäder fönster skärs i omgångar för att passa en låg maskin hastighet polering. Skärmen kommer att ta bort ytan produkten på golvet utan att ta bort virket själv.

Både tekniska och hårda trägolv kan förbättra och underhålla den eleganta utseendet på ditt hem eller byggnad. Men tänk på att de behöver underhåll också. Men dessa saker är inte så dyrt eftersom du alltid har alternativ för att överleva den ekonomiska bördan av att upprätthålla ett hem eller byggnad. Så, nästa gång du försöker att renovera ditt hem eller byggnad, försöka titta på det material som behöver restaurering först att spara på underhållskostnader.