hitta den perfekta typen av skjul för din trädgård

Göra planer för ett skjul i din bakgård är ett klokt drag. Lägga till en bakgård skjul till din bostad kan ge dig extra utrymme för att lagra alla dina trädgårdsmaskiner när den inte används och hjälper till att hålla allt skyddas och organiseras.

Samtidigt bygga en av dessa skjul kan ge alla dessa fördelar, att välja fel typ av byggnad kan inte bara förstöra utseendet på din trädgård, kan det inte uppfylla dina behov.

Vissa skjul är avsedda att användas för mindre föremål och kommer att innehålla en planritning som gynnar plana väggar för hyllor och krokar för upphängning trädgårdsredskap och organisera saker. Andra skjul kan vara mycket större och hus allt från cyklar till trädgårdstraktorer och behöver en större dörr för att få dessa poster in och ut ur skjulet.

Vilken stil du väljer har så mycket att göra med den utrustning du planerar att lagra i skjulet som din personliga preferenser. Det finns flera generella stilar av skjul som de flesta planer fokusera på och att veta vad de är och de fördelar de ger kommer att hjälpa dig i ditt beslut.

Den enklaste skjul flesta människor installera i sina gårdar är mager att kasta. Denna typ av skjul är utformad med en plan baksida som gör den perfekt för små utrymmen. Denna typ av design kan du installera det rätt upp mot sidan av ett hus eller staket och passa in det i en mindre gård.

Även om det är oftast mindre än andra stilar av skjul, kan det ändå ge en hel del lagringsutrymme för dina behov. Den har ett enda tak som sluttar framåt utanför high bakväggen och kan konfigureras med bredare dörrar om det behövs för att lagra cyklar och skotrar. Denna typ av skjul är också perfekt för trädgården, eftersom det ger en lång och lång bakväggen skräddarsydd för krokar och hyllor för att lagra krattor och andra trädgårdsprodukter.

En annan något större byggnad är den traditionella gaveln skjulet. Denna byggnad ser ut som du anger två av lean till skjul rygg mot rygg i sin design, vilket ger en mycket flexibel utrymme. Detta är den vanligaste skjul finns i bakgårdar och är oftast utrustad med en stor uppsättning av dörrar vid en ände för åtkomst.

Eftersom detta skjul ger en mycket mer innerutrymmen, kan den användas för en mängd olika lagringsbehov. Några av dessa bodar är också byggda med fönster eller en annan ingång för att ge åtkomst i båda ändar av strukturen. Detta gör det lättare att dela upp skjulet för olika typer av lagring behov och undvika krypa över de objekt som du har nära ytterdörren för att nå saker i baksätet.

Den Saltbox skjul är mycket lik gaveln skjul men har en bit av en annan utformning av tak. Till skillnad från gaveln skjul som har ett tak som är symmetrisk och sluttar samma till båda sidor av toppen, skjul den saltbox funktioner ett tak som är kortare på den bakre och längre på framsidan.

Detta ger denna typ av fälla en mycket distinkt utseende som många husägare föredrar över enkla gaveln. Beroende på stilen i ditt hem, kan denna typ av saltbox skjul berömma det mycket väl. Denna typ av skjul erbjudanden ungefär samma innerutrymmen som gaveln och kan byggas med flera dörrar och fönster i olika storlekar. Den har oftast en större dörr för den huvudsakliga tillgång och en mindre sekundär dörr på baksidan eller på sidan.

En sista typ av skjul kallas galgen skjul och är vanligtvis den största skjul stil som används i trädgården. Taket på denna byggnad är en tvåstegs design som ger en hel del inre höjd för skjulet. Det initialt sluttar ut från toppen av skjulet i två lika stora längder på en mild lutning nedåt övergår då till en betydligt brantare stigning.

Denna typ av byggnad ser ut som en traditionell lada för de flesta människor och kan inrymma den bredaste utbud av varor. Planer för ett skjul av denna typ finns i ett stort utbud av storlekar och de kan användas för att lagra allt från trädgårdsredskap till bilar. Som en bakgård skjul, är galgen den ultimata planer lagring skjul och kan passa in i nästan vilken stil hem.