gold coast säkerhet skärmen dörrar och fönster för din ljuva hem

Säkerhet skärmar är en nödvändig del av det moderna livet, men de bör inte inkräkta på din livsstil eller vyer. Nya säkerhet skärm teknik såsom rostfritt stålnät betyder inte mer grilla på din glasdörrar och fönster. Varför ska du förlora dessa miljoner dollar åsikter bara för att hålla theives ut?

Bortsett från vår populära rostfritt stål (tror crimsafe eller amplimesh) kan vi också leverera 7mm Tempatuff Mesh vilket är det vanligaste som används i Säkerhetsdörrar, uppfyller alla specifikationer för standarder säkerhetsdörr. Den levereras i en diamant och mini mesh samt.

Våra Hardcore skärmen dörrar har traditionellt utseende av smidesjärn, men till skillnad från stål, kommer de inte rosta eller korrodera eftersom alla exponerade ytor är aluminium.

osynlig-gard rostfria säkerhet mesh dörrar och fönster

Kombinera styrkan i Marine Grade 316 rostfritt stål med skönhet och flexitbility av aluminium, Invisi-Gard säkerhet skärmar erbjuder unparalledled klarsynthet med kompromisslös säkerhet.

Med hjälp av unika, patenterade Invisi-GARD tryckhållning och isolering metod, kan du vara säker på att rostfritt stål kommer trotsa de mest beslutsamma angrepp från både inkräktare och korrosion.

Invisi-GARD levereras med 10 års garanti & det har snabbt blivit den föredragna säkerhet på grund av dess dragningskraft jämfört med den traditionella 7mm säkerhet.

Svängbara Invisi-Gard Dörrar: De flesta hem införliva dörrar som en del av posten främre och många hem innehåller en utsmyckad trä dörr som ett inslag i framsidan av huset. I det förflutna om du hade en dekorativ dörr lägga säkerheten skulle förringa uppmärksamheten från det stället locka er uppmärksamhet på säkerheten dess själv. Invisi-Gard erbjuder utmärkt säkerhet samtidigt som de ger dig bara det bästa i kompromisslös vision.

Sliding Invisi-gard Dörrar: Sliding säkerhetsdörrar blir allt mer populärt i dagens nya och renoverade bostäder. Många hem innehåller en eller flera skjutdörrar som tillgång till underhållning områden, bakgårdar och uteplatser. I många fall lägger säkerhet till din dörr förtar vyer eller skymma sikten. Invisi-Scape erbjuder utmärkt säkerhet samtidigt som de ger dig bara det bästa kompromisslös vision och göra det mesta av dina åsikter.

Invisi-Scape – Emergencey Escape Screens: nödutgång skärmar incresling blir allt viktigare när det gäller att skydda ditt hem. I vissa fall säkerhet skärmar du får behålla ditt hem säkert och inkräktare ute kan faktiskt hålla dig från att komma ut i en nödsituation såsom brand.

Invisi-Scape nödutgång fönster säkerhet skärmar har en enkel nyckellös enhandsfattning upplåsning system som kan öppnas från insidan ger den trygghet som du och din familj kommer att vara säker i en nödsituation. När olåst, säkerhet skärmen då gångjärn eller diabilder öppen för att möjliggöra en snabb och enkel väg att fly.

En annan fördel med osynlig-Scape fönstret är det lätt som tillåter dig att rengöra och byta ut alla fönster glas i händelse av en oavsiktlig beakage. Fasta Säkerhet skärmar gör rengöringen effektivt inte bara en hassel men nästan omöjligt att göra. Invisi-Scape skärmarna kommer antingen gångjärn eller glida öppna vilket ger dig total tillgång till alla glas fönster för rengöring eller utbyte.

Integrera unika patenterade systemet EGP Retention Invisi-Scape nödutgång Fönster Security Screens kan monteras på många märken och modeller av fönster och kan vara anpassade tillverkas öppna inåt, utåt eller som en dubbel Sliding konfiguration. 316 Marine Grade Stainless Steel Mesh används i alla Invisi-scape rostfritt stål säkerhet och det är på grund av denna marina rostfritt stål som Invisi-Scape ut utför alla andra rostfria stålprodukter säkerhet när det gäller korrosionsbeständighet.