glasfiber moudling är stor exportör av lakan glasfiber tak och glasfiber leverantörer tak i uk

Vi är en av de ledande tillverkarna av ark glasfiber tak och erbjuder ett stort utbud av skivor, som matchar alla profiler av asbest, förbelagt GI och aluminiumplåt. Vi tillverkar även färgade och Designer Skivor för hotell, klubbhus, Rekreation Centres, Parkering Baracker, etc. Vi utvecklar gjorde att beställa tillbehör. Vi erbjuder en total takläggning lösning, som innefattar utformning av tak, leverans och installation på plats med de mest moderna fastsättningsmetoder. Flexibilitet i design och kreativitet används till fullo när vi tillverkar ark glasfiber tak. Således kan vi leverera dessa ark med olika specialanpassade storlekar och även ge otaliga design och mönster profil för klienten.

Utbudet av tjocklek, färger, storlekar och tillbehör takläggning vi erbjuder är unik och avundas av andra BRP tillverkar. Vi är nog de enda företag som tillverkar GRP ark i en organsized stil och levererar det direkt och genom vårt återförsäljarnät arbete. Men den viktigaste fördelen vi erbjuder för service efter försäljning och teknisk back-up, när allt som krävs. Därför kallar vi oss den enda prioriterad leverantör för kvalitet konstruktion.

Den primära uppgiften för taksystemet är att skydda mot och hantera väder och vind, särskilt nederbörd och skyddar därigenom de inre och strukturella komponenter i hemmet. Vid tillämpning av ett hem inspektion, består taket systemet främst av taktäckningsmaterial, beslag och skorsten.

Det finns två grundläggande typer av takkonstruktioner, lutande (även kallad pictched) och platt. Mest lutande tak är täckta med enskilda delar av shingling material överlappas för att förhindra vatteninträngning. Platta tak är i princip vattentäta membran som ska har en lagom backar så att vattnet kan rinna av. Lutningen av ett tak kan vara en faktor i den förväntade livslängden för det takmaterial.

förmåner
• Tuff och tålig
• Varar minst 20 år
• Kan repareras om fysiskt skadad
• Kan förlängas eller re-furbished
• Förhindrar olaglig åtkomst
• Kan kaklat eller användas som en trädgård plattform
• Ersätter bly och har inget egenvärde för tjuvar

Med en bakgrund i glasfiber tillverkning och materialförsörjning, har Glasfiber Lister Ltd blivit en av Storbritanniens ledande specialister GRP tak. Vi tillverkar och utvecklar ark glasfiber tak, som är exklusivt gjort. GRP ark finns i både genomskinliga och opaka färger med ett brett utbud av alternativ att välja mellan. Med pulver bond matta en rooflite avgå. Rooflite harts kommer med Ultra violet harts trance glasfiber används flitigt som takmaterial i många branscher och hus. Glasfiber takplåtar finns i standard cement blad korrugering, järnplåt korrugering, Aluminiumblad korrugering, märkes korrugerad plåt, nät tråd takplåtar.

Denna produkt är tillgänglig i ett omfattande utbud av system ytbeläggning storlekar plåt och tjocklekar. Den viktiga inslag om detta system är att det har en effektiv långsiktig vittring fastighet och har enastående egenskaper yterosion. Det är reptåligt och slagtåligt samt. Det är bäst lämpad för väg-och järnvägstrafik skyltning, tvåglasfönster taksystem, Ljusdiffusorer och takfönster. Det är också lämpligt för interna och externa partitioner, våta foder område, och fasader reklam och för väggbeklädnad och lastbilspåbyggnader.

Vi har en skicklig team av erfarna industridesigners, administrativ personal, branschkunnig och annan produktion personal för att stödja hela produktionsprocessen. Alla är väl förtrogna med den senaste tekniken. Deras expertis hjälper oss att göra lämplig användning av råvaror i våra processer för att producera hög kvalitet och felfri utbud.

Vi är glasfiber tak leverantörer i Storbritannien. Vi erbjuder ett brett sortiment av material för glasfiber kompositer industrin, konkurrenskraftigt prissatta och med oslagbar kundservice standarder. Vårt sortiment omfattar fabricerade / dekorerade takplåtar, genomskinliga korrugerade takplåtar, ogenomskinliga korrugerade & slätt takplåtar, GRE (glasfiberarmerad epoxi) högtryck rörsystem och fiber glasskivor.

Våra starka bas anläggningar “omfattar avancerad produktion maskinerier tillåter oss att framgångsrikt möta våra produktionsmål. Vi betalar stora betydelse för kvaliteten på våra produkter och se till att de uppfyller gällande internationella normer i fråga om kvalitet, funktionalitet och hållbarhet. Vi designar noga och testa kvaliteten inslag i våra system och se till att överlägsen kvalitet av material används i våra produktionsprocesser.