förvandla ditt sovrum med en enkel förändring

Ibland alla behöver en förändring. Blå, som verkade som en bra idé då, bara verkar inte helt rätt längre. Ljusa färger som verkar så livlig under våren och sommaren gör bara den grå vintern känner att mycket mer dyster. Barnen växer upp och seriefiguren duntäcken som de var tvungna att ha bara ett par år sedan är nu något som de skulle bli förskräckta om sina vänner visste att de hade det.

Oavsett om din önskan om förändring är anpassad till årstiderna eller om du inte har ändrat utseendet på ditt sovrum för år, kanske du upptäcker att du inte har budget för en total room makeover. Likaså, eftersom du kommer att upptäcka att barnens smak förändras med några års mellanrum, kan du inte göra en stor investering när du förvandla deras sovrum. Med säng i en påse set, ser du att du inte behöver spendera en hel del för att göra en stor skillnad.

Den första enkla förändringar som du kan göra är att välja en neutral färg för väggar och mattan. Beige eller benvita väggar och liknande färgade mattor skapar en neutral palett för utformningen av ditt sovrum. Lägg traditionella möbler till mixen – något som är enkelt och funktionellt men som aldrig går ur stil – och du kommer sannolikt att finna att förvandla ditt sovrum är inte bara anmärkningsvärt roligt och lätt, utan också kostnadseffektivt.

Mer än att bara köpa en ny tröstare eller en ny Hjälparen set, investera i en säng i en påse kommer att göra det möjligt för dig att ändra allt om hur ditt sovrum känns – inte bara hur det ser ut.

Vill du skapa ett sovrum som är mer vuxit upp för dina barn? Prova en säng i en påse med en delfin tema – en tröstare, matchande lakan och örngott. Med en säng i en påse, behöver du inte oroa dig för att hitta lakan som matchar Hjälparen. Du behöver inte oroa dig för att plocka upp full storlek lakan och dubbla storlek Hjälparen. Allt kommer att vara där på ett ställe.

Likaså, om du inte kan besluta om en enda färg för dig förvandlas sovrum, överväga en säng i en påse set som presenterar en randig täcke, örngott, lakan. Lägg en matchande kasta matta för att få fram en viss nyans och du kan slutföra utseende – allt utan att spendera en förmögenhet.

Naturligtvis finns det andra möjligheter att omvandla utseendet på ditt sovrum också. Du kanske upptäcker att det finns en viss tröstare set som du älskar – kanske något i damast. Men kanske det finns ett problem. Kanske på vintern du älskar det sätt som den vinröda nyans fångar ljuset men som våren och sommaren kryper in, inser du att, med olika ljus, verkar skimmer helt fel eller inte verkar vara där alls.

Måste man ge upp på att ha Hjälparen uppsättning som du älskar? Inte om det görs i andra färger också. Om samma damast finns i en ljusblå, till exempel, kommer du att kunna investera i en andra Hjälparen – byta ut dem med årstidernas växlingar. Ändra din tröstare, Shams kudde, säng rufsar och dina kuddar och du hittar ett helt nytt utseende.

Eller, om du inte vill köpa ett andra täcke i samma stil, varför inte överväga ett stort täcke för att täcka din tröstare för säsongen? En annan färg, spets istället för något tyngre, helt enkelt genom att täcka din tröstare du kan skapa ett helt nytt utseende – förvandla rummet med bredvid någon ansträngning alls, och allt till ett lågt pris.

Att göra en stor förändring i ditt sovrum behöver inte betyda att spendera en massa pengar. En säng i en påse, en ny Hjälparen set: dessa enkla förändringar, tillsammans med möblerar kan tillåta dig att skapa en drastisk förändring på en minimal budget. Oavsett om dina barn söker en förändring, eftersom de har vuxit ur sovrummet var du har läst dem berättelser och stoppade dem i, eller om du bara inte känner för att titta på färger eller mönster i sovrummet, är det bra att veta att du inte instängd: allt om krävs är en enkel förändring och rummet kommer att förvandlas.