fördelarna av lågt flöde teknik matta renare

Med avancerade mattan städare anses vara den mest effektiva och tillförlitliga metoden för att djupt rengöra mattor ytor och effektivt eliminera nästan alla typer av smuts avlagringar, matrester, dammkvalster och andra fläckar och rester fångade mellan mattan fibrer. För bästa resultat, rekommenderas det starkt att du använder höga varmvatten temperaturer upp till 210 ° F till mattor områden med mattvättmaskin. Under denna rengöring och extraktion, tränger super-varmt vatten djupt ner till mattan bas och nästan omedelbart mjukar caked smuts och svåra fläckar, vilket gör det lättare för dig att extrahera dessa avlagringar.

De senaste tekniskt avancerade matta shampooer system inkluderar justerbara temperatur kontroller som gör att du kan justera temperaturen i produktionen lätt. Detta gör det möjligt för operatörer att möta kraven från mattan ytan de rengöring. Till exempel, värmekänsliga mattfibrer kräver kallt vatten eller vatten av rumstemperatur för rengöring. Användningen av varmvatten upp till 210 ° F kan skada dessa mattan fibrer.

Dessutom kan mattvätt maskinen också användas för en mängd andra rengöringsapplikationer med hjälp av flera redskap och tillbehör. Till exempel kan flera system som för närvarande finns på marknaden vara ihopparad med en gummiskrapa trollspö för samtidig rengöring och utvinning på hårda golv och andra ytor. Rengöring klädsel kan också angripas av maskiner mattrengöring, genom användning av ett specialiserat klädsel verktyg.

betydelsen av lågt flöde teknik

Avancerad mattan rengöringsutrustning från ledande distributörer kommer med största sannolikhet har låg-flöde eller låg fuktighet reningsteknik som avsevärt minskar den mängd vatten som används under reningsprocessen utan att begränsa rengöring makt. För en bättre förståelse av denna innovativa teknik, titta på hur det förbättrar prestanda av mattan städare:

• Mattor torkar fortare eftersom denna teknik använder mycket lite vatten för rengöring av mattor. En konventionell mattvättmaskin använder generellt en stor mängd vatten för rengöring och lämnar mattor extremt blöt. Sådana mattor behöver vanligtvis upp till 24 timmar för att torka. Å andra sidan, rengör en matta shampooer med lågt flöde teknik djupa mattor utan att lämna dem alltför blöt, så mattor för att torka och vara klar för användning på bara några timmar. Icke-uppvärmda versioner som använder kallt vatten för rengöring behov ca 6 timmar torr. Men uppvärmda versioner som använder ånga för rengöring ledighet mattor torr på bara 1 till 4 timmar.
• Mattor i högtrafikerade områden som gallerior eller kontor ska helst rengöras och torkas i minsta möjliga tid. Eftersom en mattvätt maskin med lågt flöde teknik gör mattor för att torka i ett par timmar, det är det bästa valet för rengöring proffs i butiker, restauranger och andra företag som är verksamma dagligen.

• En matta som har rengjorts med en konventionell renare och har inte torkat korrekt kommer snart att utveckla mögel och mjöldagg och avger obehaglig lukt beror på spår av fukt i mattan fibrer. Du kan eliminera denna risk genom att byta till snålspolande rengöringsmedel.

Med så många fördelar, är lågt flöde mattan rengöringsutrustning mer lämplig för rengöring och mer miljövänlig än traditionell utrustning. För bästa mattan städmaskiner på marknaden, konsultera en ansedd leverantör idag.